|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ara 2017 Saat 18:33 |
Değerli Kadir Hocam.Komşumun 7 yaşındaki kızı ateş ,hafif öksürük,burun akıntısı şikayetiyle gidiyor doktora.Diline baktım pembe ,koku yok .Verilen ilaçlar ve tahliller bunlar.İlaçları kullanmayın dedim ama ben doktor değilim ,sizden cevap bekliyorlar.Şimdiden çok teşekkür ederim emeğinize sağlık.
![]() ![]() Düzenleyen kıvanç - 25 Ara 2017 Saat 19:36 |
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Goruyorsunuz degilmi sahtekarligi!! WBC:4,7 ama; isine gelmedigi icin, ona itibar etmeyip, CRP degerini bahane ediyor. CRP her turlu doku yikimi olan (viral enfeksiyonlar dahil) durumlarda yukselir.. Ama Turkiye'nin assagilik doktorlari, hastaya bir cuval ilac yazabilmek icin, her turlu namussuzlugu yaparlar.. Hadi; antibiyotik yazdi.... NE DIYE, Astim ilaclari yaziyor??? Sakin verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin.. Atesini bile dusurmeyin.. Sadece Grip icin anlattiklarimi uygulayin.. |
|
![]() |
|
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam cevabınızı ilettim ilaçları vermediler .Akşam kulak ağrısı başlamış iliadin damlaya başlamışlar ama ateş gece40 a dayanmış sayıklamaya başlayınca 1 kez ateş düşürücü vermişler.Ateş+kulak ağrısı var;
BACTRİM başlasınmı? 7 yaşa kaç ölçek verebilir.Sağolunuz. |
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Muhtemelen; 20 kilo ustu olmali.... Gunde:2x2 olcek Bactrim verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|