|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
KarmaLovesUs ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KarmaLovesUs
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ara 2017 Saat 22:17 |
Hocam merhaba;
6 aylık bebeğim emekleme çalışmaları yapıyor. Gün içinde uzun müddet dizlerinin üzerinde. Bir süredir dizlerinde kuruluk ve hafif pullanma farkettim, üzerinde durmadım. Şimdi o bölgeler kızardı ve hafif kabardı. Başka hiç bir yerinde yok bu durum. Ben sürtünmeye bağlı tahriş diye düşündüm ancak atopik dermatit döküntülerine benziyor. Size fotoğraf gönderiyorum değerlendirmeniz için. (Bir haftadır ek gıda denemelerine başladık) Beş yaşındaki kızıma da vücudundaki beyaz lekerler için pytriasis alba teşhisi kondu. Önce egzama, sonra vitiligo, sonra mantar, en son pytriasis alba. Coresatin krem ve multivitamin şurup tedavisi öngörüldü. Birkaç haftadır devam ediyoruz. Lekelerde hafifleme var, bundan dolayı vitiligo seçeneğini elediğimiz için huzurluyuz. Coresatin kreme karşı olduğunuzu biliyorum ancak forum içi aramalarımda sebebini bulamadım. Bu konudaki görüşlerinizi de almak isterim. Çok teşekkür ederim. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117347 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Karsi oldugum, bu kremin, Turk doktorlar tarafindan, vara-yoga bilincsizce yazilmasi.. Bu krem: Sedef, Enflamasyon duruymlarinda kullanilan bir ilacdir.. Bu tip kizarikliklar, hicbir sey kullanmasaniz bile kendiliginden duzelirler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|