Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diğer Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Koltukalti tuylenme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKoltukalti tuylenme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
envberna Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 185
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı envberna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Koltukalti tuylenme
    Gönderim Zamanı: 28 Oca 2018 Saat 22:31
Hocam merhabalar, 
07.07.2011 dogumlu kizimin her iki koltuk altinda resimdeki gibi tuylenme var. Sol koltuk altinda tek siyah uzun bir tuy cikmis bugun isik altinda gorunce yeni farkettim. Ozel bolgede ust kisimlarda hafif kucuk siyah tuyler var. Birde son zamanlarda terleyince agir bir ter kokusu var. Memelerde herhangibir buyume yok. Kizim esmer tenli bir cocuk. Yasitlarina gore uzun ve iri kilosu normal. Bacaklarindada gozle gorulur tuyler var. Sizin ilk sayfadaki erken ergenlik ile ilgili yazinizi okumustum emin olamadigim icin yinede fikrinizi almak istedim. Cocuk endokrine gideyimmi bilemiyorum bir suru test yaptirip cocugu da tedirgin etmek istemiyorum. Ama bende endise ediyorum hocam. Ne yapayim hocam sasirdim yardimci olursaniz cok sevinirim

Saygilarimla

https://resimyukle.xyz/resim/TV6T4c
https://resimyukle.xyz/resim/KB23zO

Düzenleyen envberna - 28 Oca 2018 Saat 22:37
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120679
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Oca 2018 Saat 03:15
Erken ergenlik ile alakasi yok.   
Overlerden  salgilanan; " Ostrojen" ile, Bobrek ustu bezinin; "Zona Reticularis" kismindan salgilanan
Ostrojen farklidir. 
Esas erken gelisme  Overlerin  buyumesinden sonra olur. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Oca 2018 Saat 19:42
Yukarı Dön
envberna Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı envberna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Oca 2018 Saat 06:59
Hocam yanitiniz icin cok tesekkurler ancak cocugum kiz tekrar degerlendirebilirmisiniz? Dedigim gibi memelerde buyume yok sadece bu sekilde tuylenme var. Hergun organik yumurta yedirdim bununla ilgili bir durum olabilir mi? Beslenme ile ilgili olabilir mi?

Saygilarimla
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Oca 2018 Saat 19:44
Benim hatam!!!  Orijinal yazimi duzelttim...

Yumurtanin organigi varda birde  Fabrika'da yapilan cinsi mi var???   
Yukarı Dön
envberna Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı envberna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2018 Saat 00:47
Cok tesekkurler hocam

Tavuklara verilen yemlerin gdolu oldugu ve tavuklara buyumesi icin hormon verildigini duymustum. Bu nedenle organik yumurta alip yedirdim hep tavuk eti hic yedirmedim. Boyle bir durum yasayinca organik yumurtalarda mi hormonlu acaba diye dusundum. Hersey ilacli hormonlu ne yedirecegimi sasirdim hocam. 

Saygilarimla
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2018 Saat 02:17
Ne kadar da cok yanlis bilgilere sahipsiniz!!!
1- GDO nedir, hic bununla ilgili ilmi bir kitap okudunuzmu??? Bir urunde GDO olup-olmadigi ancak, hucre
yapisi incelenerek anlasilir.. Yani GDO 'lu urunlerden yapilmis, seker, un, yag gibi maddeleri inceleyerek,
ASLA GDO olup olmadigini anlayamazsiniz..  Ha, Turk ler anliyormus!!!  O da beni hic irgalamaz... 
2- Hormonlarin TAMAMI, igne seklinde uygulanir.. Bir tavuk ciftligindeki butun tavuklara, yakalayipta
nasil igne yapabilirsiniz??  Hadi diyelim eli cok hizli, dakikada bir; 1 tavuga igne yapiyor!!! 100 veya
200bin tavuga igne yapmaya kalksaniz,  100.000 tavuk, 16.666 dakika=266saat eder... 

Siz; magazinsel tip yazilari yazan Prof.lerin cok etkileri altinda kalmissiniz!!!  
Onlar her gun; baska bir sey "zararli" diye yaygara yaparlar... Bu sahtekarlar piyasaya ciktiklarindan beri
ne degisti??? 
Sut zararli dediler, UHT ve Pastorizasyon zararli dediler, Yuksek gerilim hatlari zararli dediler, Kizamik
asilari zararli dediler.. Klimalar zararli dediler, dediler oglu, dediler!!! Hergun ki.larindan bir sey
uyduruyorlar...
Rahat olun... Onlarin sandiklarinin aksine, ortalama  omur; her 10 yilda bir artiyor.. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 Oca 2018 Saat 02:25
Yukarı Dön
envberna Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı envberna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2018 Saat 09:54
Hocam cok haklisiniz ancak cocuk sozkonusu olunca inanin herseyden suphe ediyorum. Yazilarinizi okuyunca icim nasil rahatliyor anlatamam iyiki varsiniz 

Saygilar ve sevgiler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.