Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ses kısılması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSes kısılması

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kzykzy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 628
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kzykzy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ses kısılması
    Gönderim Zamanı: 06 Şub 2018 Saat 17:57
Hocam 29 yaşında bayan öğretmen im. 15tatilin ikinci haftası faranjit oldum çok ağrılı iki gün yattım sonra boğazım biraz hafifledi.okul açıldı dün okulda bir iki bağır sesim kisildi. Kulaklarımda basınç var boğazım kötü yutkunurken felan. KBB ye gideyim mi beni korkuttular ses kısıklığı riskli diye.ne kullanayim hocam.sesimin düzelmesi için korktum Dr ye gitmiyorum guvenmedigimden ama böylede olmaz ne önerirsiniz. Saygılar sevgiler

- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
Yukarı Dön
kzykzy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kzykzy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şub 2018 Saat 19:02
Hocam öksürük burun tıkanıklığı geni z akıntısı da var on gündür .
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120599
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şub 2018 Saat 19:53
1- Sicak su buhari uygulayin..
2- Tantum Verde Sprey, gunde:3x1  iki kere bogaziniza sıkın..  
Yukarı Dön
kzykzy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kzykzy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şub 2018 Saat 19:56
Elim de tamtum Verde gargara olduğu için soruyorum onu kullansam olur mu illa sprey mı gerekir kulağım için illiadin olur mu yetişkinlerde olursa kaç damla kaç kere kullanayim hocam

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şub 2018 Saat 19:59
O da, olur.. Hangisini rahat kullanabilirseniz...
Kulak icin; Iliadin damla, gunde:2x4 damla damlatin..5 gun devamli kullanin.. Sirt ustu yatarken damlatin.
Her bir tarafa damlattiktan sonra, basinizi o tarafa yatirip, 1-2 dakika  bekleyin.  
Yukarı Dön
kzykzy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kzykzy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şub 2018 Saat 20:03
Hocam kulak için sprey var illiadin dedi eczacı burun damlası varmış illiadin in inşallah kizmassiniz bı karışıklık var ben hangisini kullanacağım kulağıma 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şub 2018 Saat 20:28
Cocuklar icin olan Iliadin damlayi kullanacaksiniz.. Biraz eski mailleri okusaniz......
Sprey, yatar durumda kullanilamadigi icin, etkisizdir.  
KULAGA DEGIL, BURUNA DAMLATILACAK.... SAKIN KULAGA BIR SEY DAMLATMAYIN!!!!!!!! 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Şub 2018 Saat 20:31
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.