|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şub 2018 Saat 23:31 |
İyi Günler hocam. Oğlum 10 aylık. 6 ay kadar önce kolundan ve yüzünden sinek ısırmıştı. Isırılan yerlerin fotoğraflarını gönderiyorum. İlk ısırıldığı zaman fenistil jel sürdüm. 6 ay geçti ara ara beyaz iltihap gibi oluyor, kuruyor. Tam geçecek diyorum tekrar kızarıyor. 6 aydır yanağı ve kolu böyle. Yanağında bir tane ısırık vardı, bugün sabah baktım birkaç tane daha sivilce gibi şeyler var. ( Not: Isırıldıktan 2 ay kadar zaman sonra size danışmıştım kaşınmıyorsa bir şey yapmayın demiştiniz.Herhangi bir şey kullanmadım)
Tekrar değerlendirebilir misiniz? Teşekkür ederim. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120933 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok belli degil ama; Sucicegi geciriyor olabilirmi?? Sucicegi; karinda ve sirtta en fazla doker, cevreye yayildikca sikligi azalir.. Bocek isirigi; asla kapali yerlerde olmaz.. Yuzde, kollarda ve bacaklarda olur. Bocek isirigi ise; fenistil jel surun. O sari kabuklu yerlere de; bir kulak cubugu ile Batticon surun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Şub 2018 Saat 19:40 |
|
![]() |
|
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kolu sinek ısırığı, yazın Maraş bölgesinde yaylaya gitmiştik.. Orda ısırmıştı. O vakit kısa kollu giydiğinden kollar açıktı. Yüzünde de bir tane aynı ısırık vardır. Toplam 4 ısırığı vardı ve geçmedi. 6 ay oldu. Karında ve başka yerde döküntü yok. Ama yüzünde sonradan içinde sarı sıvı gibi birşeyler olan sivilce tarzı şeyler 1-2 gün önce çıktı.Tekrar foto çekebilirim.
Çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi günler hocam, oğlumun fotoğraflarını tekrar çektim. Yanağında birer tane sinek ısırığı vardı, o iyileşmeden 2-3 gün içerisinde sivilce gibi yeni şeyler çıktı. Kolundaki sinek ısırığı da fotoğraftaki gibi sulanıyor gibi oluyor, kuruyor geçecek diyorum, geçmiyor. Yanağındakiler de öyle oluyordu.Dün akşamdan itibaren batikon sürüyorum, yanağındakilere de sürdüm.
Yüzünde çıkan yeni şeyleri ve kolundaki sinek ısırığını değerlendirebilir misiniz? ( Oğlum beyaz tenli 10 aylık) ( yanyana olan fotoğraflarlar aynı yanak, farklı açıdan çekmeye çalıştım.) ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen antipc - 13 Şub 2018 Saat 23:21 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120933 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ara ara, Batticon surun.. Fenistil kullanmaya devam edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|