|
Meningokok aşısı hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emelll ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nis 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nis 2018 Saat 11:39 |
Kadir bey merhaba meningokok aşısı ile ilgili tüm yazılarınızı okudum.fakat konuyla ilgili aklıma takılan bir husus var. İstanbulda yaşıyoruz.malum her milletten insanla iç içeyiz.özellikle avm ler ve metrolarda asansörlerde, yemek alanlarında Afrikalı ve Arap ülkelerinden gelen yabancılarla aynı ortamı paylaşıyoruz.neredeyse bizim kadar nüfusları oldu bu yabancıların. Bu insanlar çocuklarımız için risk oluştururmu?2 çocuğum var 16 aylık ve 8 yaşında onlar için endişe ediyorum.2. Sorum menektra ve nimenrix aşıları dan hangisi daha güvenilir. Hangi aşıyı tercih etmeliyiz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118567 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok anlatildi, eski mailleri ve bu konuyu anlatan makaleleri ilk sayfadaki "Yazarlar" kismindan okuyun..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Nis 2018 Saat 19:12 |
|
![]() |
|
Emelll ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nis 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Okuduğum için bunca zaman yaptırmadım kadir bey, fakat bexsero Türkiye de yok.getirmekte çok çok zor. Aile hekimimizde ısrarla yaptırmam gerektiğini, bu şehirde yaşayan turist Veya yerleşik yabancıların risk oluşturduğunu söylüyor. Daha yeni böyle bir vaka ile karşılaştım, çok pişman olursunuz sonra deyince, size sorma gereği duydum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118567 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sacmaliyor!!! Bir kere; meningokok menenjiti; "Ihbari Mecburi Hastalik" larin en basinda gelir.. O salak, niye ihbar etmemis???? Allahin geri zekalisi!!! O guduk akli ile sizi kandiracak, akli sira.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|