|
İktiyoz mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erhazan ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 240 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nis 2018 Saat 00:47 |
Hocam resim yüklemeye çalıştım ama başarılı oldum mu bilemiyorum. Kuru cilt ile iktiyozisi ayırt etmek nasıl mümkün olabilir acaba?
![]() |
|
![]() |
|
erhazan ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 240 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2.5 aylik kızım, doğum kilosu 3.450; son takipteki kilosu 4900
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hastaligin ismi: Ichthyosis, "ihtiyosis" diye okunur. Resimler acilmiyor, www.yollayap.com sitesinden gonderin. 500gram eksigi var..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ihtiyosis degil.. Cilt kurulugu degil!!! Bilhassa, gunu gecmis olarak dogan bebeklerde olan, bir durumdur.. Her gun banyo yaptirip, bebe yagi ile butun vucudunu yaglayin. Kendiliginden gececek. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Nis 2018 Saat 18:42 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|