|
iyi aksamlar |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ersey
Üye
Kayıt Tarihi: 13 Ara 2017 Konum: usküdar Durum: Aktif Değil Puanlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: iyi aksamlarGönderim Zamanı: 04 May 2018 Saat 20:20 |
|
Hocam gecen gun asperger sendromuyla ilgili fazla soru sordum sze ve rahatszlik verdim bunun icin sizden cok ozur dilerim ben gercekten szi cooookk seviyorum. Esim bile bana artik kadir tugcu diye sesleniyo :) bazi insanlar szi sert buluyor ama o sertliginizi bile seviyorum.. aspergerle ilgili ben fazla takinti yaptim galba cunku kizim getcekten saglikli evde bizle iletisimi iyi. Belki biraz sosyal yonden zayif ama olsun doktora sordum anneyle yalniz buyuyen cocuklarda sosyal zayiflik bozuklugu olabilir dedi. Ve bizim durum tamamen bu gibi insallah. Hocam ben balikla ilgili soru sorcam levrek baligi yediriyorz hep 22 aylik kizim icin szce hangi balik turu dogrudur simdiden cok sagolun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 May 2018 Saat 04:39 |
|
"szce hangi balik turu dogrudur " Her balik "dogrudur"... "Dogru" dan ne kast ediyorsaniz??? Zararli balik diye bir balik yok.. Bir tek, bizde pek tutulmayan, uzun omurlu; Ton, Kilic, Kopekbaligi, gibi baliklarin BAZILARI, bulundugu denize bagli olarak "CIVA" ihtiva edebilir.. Bizde yenilem mevsimlik ufak baliklarda CIVA YOKTUR.. Sakin bazi ahmaklara kanmayin. Sertlige gelince; hem cocuklar uzerinden haksiz kazanc temin edip, hemde cocuklari sagligi ile oynayan doktorlara, ve bunlari anlayamayan ailelere, Hic okumadan, mesuliyeti tamamen bana atarak, eksik sual soran, yanlis bilgi veren, ucuncu, hatta dorduncu agizdan sual sorup, beni tohmet altinda birakma riski olanlara niye hosgorulu olayim?? |
|
![]() |
|
ersey
Üye
Kayıt Tarihi: 13 Ara 2017 Konum: usküdar Durum: Aktif Değil Puanlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 May 2018 Saat 04:55 |
|
Cok haklisiniz hocam. Para verip gttigimiz doktorlar sizin kadar dinlemiyolar insani yuz yuze muayene etmislerken ustune ustluk cogu hatali teshis. Ablamin kizi krese basladi artik her gripte daha siddetlik oksuruyor. Sizin dediklerinizi anlqtiyorum ama diger doktorlarin verdigi her ilaci kullaniyolar.. gercekten Allah razi olsun sizden hocam
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|