|
püre halinde beslenme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selamet ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 May 2018 Saat 21:23 |
kadir hocam siziahatsız diyorum kusura bakmayın,eski konularda arama yaptım ama yaşadığım sorunla ilgili birey bulamadım,belkide beceremedim bilemiyorum,eğer daha önce cevaplanmış bir soru ise hakkınızı helal edin vaktinizi almış oldum, bilen arkadaşlarda yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Kadir hocam benim 27.08.2014 doğumlu 3 yaş 8 aylık ve 17.08.2015 doğumlu 2 yaş 8 aylık, iki tane oğlum var araları 1 yaş hcam, ek gıdaya geçtiğimizden beri sadece sütle beslenmek istiyorlar hocam bu yaşlarına kadar daha hiçbir yemek yediremedim,çorba denedim,daha ilk kaşıkta ağlaya ağlaya zorla yedirdim daha yedirir yedirmez kustular, ne zaman yemek yada çorba hazırlasam o kadar çok ağlıyorlarki yediremiyorum,yemek istemiyorlar, tüm gün yedikleri ,kahvaltıda yumurta haşlıyorum,biraz peynir,ceviz,cicibebe,süt blenderdan geçirip yediriyorum, kahvaltıdan başkada muz,elma,armut,süt cicibebe yine blenderdan geçirince yiyorlar, bunların dışındada sadece süt içiyorlar,dışarı çıktığımızda blender götüremediğim için eve dönene kadar aç kalıyorlar dışarıda hiçbirşey yemiyorlar, çocuklarım bu şekilde beslendiği için üzülüyorum, etrafımdaki insanların laflarıda cabası,sen nasıl annesin,bu çocukları halen mama ile besliyorsun dedikçe ben çok üzülüyorum ben istemezmiyim çocuklarım sağlıklı beslensin,herşeyden yesinler diye, ben açda bıraktım hocam bütüngün gene birşey yemediler,süt istediler sadece, ben vermedim,süt içtiği için yemek yemiyor dediler, sütde vermedim ama gene yemek yemediler hocam, ben işin içinden çıkamıyorum hocam,ne yapmam lazım, nasıl yemeklere alıştırabilirim hocam bilmiyorum, sipraktin de ile yaramadı hocam,allah raızası için bu sorunu yaşamış çözüm bulmuş kimselerdeyardımcı olabilirse çok dua ederim, çok teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117942 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kati gidalara gecis; her cocukta farklidir. Sakin etrafin o sacma-sapan gazina gelip, cocuklari sikintiya sokmayin. Her cocugun belirli bir zamani vardir... "O" zaman geldiginde, cocuk yiyecek, merak etmeyin. Zorlamaniz bosunadir.. Cocuklari yemekten nefret ettirmeyin, birakin nasil ve neyi yemek istiyorlarsa, oyle davranin.. Zaten sorlasaniz da; bir sonuc alamazsiniz.. Sut: Kompoze gidadir.. iceriginde, butun sebzelerden alacagi mineraller, etlerden alacagi proteinler ve hicbir gidadan yeteri kadar alamiyacaklari Kalsiyum'u alirlar.. Bir aralar bazi GERI-ZEKALI, Proflar cikmislardi, yok; Dereotu, yok Brokkoli yemekle de kalsiyum alinir diye uydurmuslardi da, Allahtan kimse bu sacmaliklari bir yerlerine takmadi.. Bu gibi sebzelerden, kalsiyum alabilmek icin; INEK olculeride (2,5kilo) yemeleri gerekir. Sadece Forum yazilarini degil, ilk sayfadaki Yazarlar kismindaki makalelerimi de okuyun. |
|
![]() |
|
selamet ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
allah razı olsun kadir hocam,beni o kadar rahatlattınız ki, iyiki varsınız gerçekten her gün her aklıma geldiğinde size o kadar çok dua ediyorum ki,inşallah herşey gönlünüze göre olur,rabbim size hayırlı, sağlıklı,uzun ömürler versin sizi başımızdan eksik etmesin inşallah,çok çok teşekkür ederim kadir hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|