Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kendim İçin
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kendim İçin

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ÖZ_GE Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ÖZ_GE Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kendim İçin
    Gönderim Zamanı: 18 May 2018 Saat 10:46
Hocam Merhaba, sizi kendim için rahatsız ediyorum. Son 1 haftadır şiddetli baş ağrısı yaşıyorum. Bu ağrı sürekli olmuyor, başımı öne eğip kaldırdığım anlarda ve özellikle öğleden sonraları oluyor. Ağrı şakaklarımdan giriyor ve alnıma doğru devam ediyor 3-5 saniye sürüp gözümü kapatmama neden olacak kadar başımda zonklama olmasına neden oluyor ve geçiyor. Ne zaman başımı eğsem ve kaldırsam tekrar ediyor. Ama sabahları bunu hissetmeyecek kadar az yaşıyorum. Son 2-3 gündür daha da yoğunlaştı. 34 yaşındayım, kullandığım bir ilaç yok.Bebeğim var 10 aylık. Yeni bir stres kaynağım 3-4 hafta önce olmuştu ancak 2 hafta önce halloldu. Yani strese bağlı desem böyle birsey etkiler mi bilmiyorum. Herkes kadar stresim vardır. Sinüzit mi acaba diye suan dr geldim. Röntgen çektirdi, sonuç bekliyorum ancak bu tarz filmlerden hiç haz almıyorum. Sağlık sigortam var parasal anlamda beni zor durumda bıran bir durum yok ancak gerkesiz tahlil ve testtin sağlıksızlık doğurduğuna inanıyordum sizi takip etmeye başladıktan sonra ise iyice rahatsız oldum. Dr sinüzit miyim diyince röntgen istedi yoksa kulağıma, burnuma ve boğazıma baktı. Onu da suçlamak istemiyorum.Burnumda eğrilik olduğunu söyledi. Tansiyonumu sordu. Hocam ben sürekli düşük tansiyon ile yaşarım. Yani benim normaliö 9/6 veya 9/7 dir. Onu söyleyince de baş ağrımın arttığı anlarsa tansiyon yükselmesi yaşıyor olabilirsin dedi. Benim de benzer seyler aklımdan geçti ancak nerseyse hiç tansiyon yükselme problemi yaşamadığım için pek üstünde durmadım. Hocam çok uzattım sizce ne olabilir yaşadığıma neden olan husus?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118553
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2018 Saat 18:50
Sinuzit olabilir.. Tansiyon ile hic alakasi yok... 
5 gun Iliadin damla (cocuklar icin olani) (Sprey olmaz!!) Gunde:2x4 damla her iki burun deliklerinize, 
SIRT ustu yatar durumda damlatin ve her bir tarafa damlattiktan sonra, basinizi o tarafa cevirip, 1-2 dakika
 bekleyin. 
Bu konu ile ilgili yazdigim yazilari da okuyun. 
Yukarı Dön
ÖZ_GE Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 13
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ÖZ_GE Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 May 2018 Saat 21:45
Röntgende sinuzit çıkmadı hocam ve nörolojiye yönlendirildim. O da sinuzitten süphelensi Mr ile burun arkasının görünebileceğini ama bulgularımın normal olması nedeni ile mr istemediğim için çekilmesine gerek olmadığını söyledi. Siz de böyle düşünüyorsanız ben damlayı kullanayım hocam. Çok teşekkür ederim. Hem çocuklarımızla ilgileniyorsunuz hem de bizimle. Kıymetli vaktinizi aldım, tekrar teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118553
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2018 Saat 06:19
Deneyin, bos yere kullansaniz bile, bir zarari olmaz.. 
Siz ne bakiyorsunuz Turk doktorlarina!!! Onlara kalirsa, onlar sadece Maksiller sinusleri sinusten sayarlar…
Frontal ve Etmoidal sinuslere bakan yok!! 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.