|
Kulak agrisi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ahmetsaid
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kulak agrisiGönderim Zamanı: 22 May 2018 Saat 18:16 |
|
Kızım 36 aylık 16.5 kilo
2 gün önce gözü capaklandi hemen illiadin başladım pazartesi günü tobrased ve illiadin devam ettim pazartesi akşam 11 de kulağım ağrıyor dedi ibufen verdim sabaha kadar uyudu sabah kalktığında ateşi 37.1 oldu tekrar biraz ağrıyor diyince ibüfenin bir olcek verdim bugün sabahtan beri ağrımadi kulağı ateş de olmadı illiadin ve tobrased devam ediyorum şimdi kulağını kağıdı sarı renkli kulak kiri gibi bir şey geldi eline ama ağrıyor demedi bu durumda illiadin e devam edeceğim yarın üçüncü gün bir gün ara verip yine u gün yapacağım tobrased ise 5 güne tamamlayacağım 1)gözü tamamen iyileşti fakat yine de 5 gün tamamlayalım mi 2)bactrim yazmışsın soruların çoğunu okudum recetesiz satılmiyormus alamadım bizim durumumuz da kullanmamız gerekir mi hafif kir gibi bir akinti çok değildi 3)bugün uyurken öksürmeye başladı ödem çözüldüğü için geniz eti akıyor olabilir ki 4) burnu hep tıkalı sanki burnundan konuşuyor geniz eti var mı diye soruyorlar sizce sürekli serum fizyolojik mi yapmalıyım sizce |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 May 2018 Saat 18:47 |
|
Sadec Iliadin'i 5 gune tamamlayin.. Oksuruk icin daha once anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|