|
bilgi rica |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
egtuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 May 2018 Saat 11:56 |
Kadir bey öncelikle size şimdiden iyi tatiller diliyorum ve izninizle birşey danışmak istiyorum.
40 yaşında bir bayanım 3 haftadır aniden başlayan inanılmaz bir saç dökülmem var sanki saçlarımın hepsi derimden ayrılmış gibi. doktora gittim strese bağlı saç dökülmesi telojen dökülme dedi ve birçok kan tahlili istedi. tahlil sonuçlarına bir bakacağım duruma göre 1 tane kortizon iğne vurabilirim dedi. size tahlil spnuçlarını danışma fırsatım olmayacak ama daha önce hiç bilmediğim bir konu olduğu için sormak istedim 1 adet kortizonlu iğne vurulmasının bir zararı olur mu? çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, SAKIN ne o igneyi vurdurun, nede her hangi bir ilac kullanin!! Ani gelen ve cok uzuldugunuz bir olay oldu ise, olabilir. Yapilacak bir sey yoktur, moralinizi duzgun tutun..
|
|
![]() |
|
egtuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tüm değerlerim normal çıktı. sadece hgb 11,8 (3 ay önce 12,1 di) ve ferritin 9 çıktı. wbc3,5 monosit 9,6 referans dışı değerler kan hapı verebilir diye düşünüyorum. bu hgb değeri ile gerek var mı sizce? Çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız.
Düzenleyen egtuna - 25 May 2018 Saat 10:01 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
WBC:3,5, bu kadar anormal dusuk olmasi; agir bir Gripal enfeksiyon gecirdiginizi gosterir.. Hicbir sey yapmayin, her sey kendiliginden duzelecek. 0,2g/dL eksiklik ; her enfeksiyonda olur.. SAKIN Demir ilaci bile kullanmayin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam dediğim gibi demir ilacı ve biotin verdi ama almadım. fakat grip falan da değilim nedense benim wbc değerim
hep böyle düşük çıkıyor. sizce bunun başka ne sebebi olabilir ek bir tetkik yaptırmalımıyım bu konu ile ilgili? çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hakikaten; antibiyotik gereken bir durum olsa, WBC degeriniz yukselir.. Siz bakmayin, Turkiye'nin keriz doktorlarina!! Atesli hastaliklarin %80;den fazlasi, VIRAL enfeksiyonlardir. Losemi ile filan da ALAKASI YOK!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|