Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bilgi rica
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

bilgi rica

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
egtuna Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 250
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı egtuna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: bilgi rica
    Gönderim Zamanı: 24 May 2018 Saat 11:56
Kadir bey öncelikle size şimdiden iyi tatiller diliyorum ve izninizle birşey danışmak istiyorum.
40 yaşında bir bayanım 3 haftadır aniden başlayan inanılmaz bir saç dökülmem var sanki saçlarımın hepsi derimden ayrılmış gibi.
doktora gittim strese bağlı saç dökülmesi telojen dökülme dedi ve birçok kan tahlili istedi. tahlil sonuçlarına 
bir bakacağım duruma göre 1 tane kortizon iğne vurabilirim dedi. size tahlil spnuçlarını danışma fırsatım olmayacak
ama daha önce hiç bilmediğim bir konu olduğu için sormak istedim 1 adet kortizonlu iğne vurulmasının bir zararı olur mu?
çok teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 May 2018 Saat 18:07
SAKIN, SAKIN ne o igneyi vurdurun, nede her hangi bir ilac kullanin!! 
Ani gelen ve cok uzuldugunuz bir olay oldu ise, olabilir. Yapilacak bir sey yoktur, moralinizi duzgun tutun.. 
Yukarı Dön
egtuna Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı egtuna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 May 2018 Saat 09:46
Tüm değerlerim normal çıktı. sadece hgb 11,8 (3 ay önce 12,1 di) ve ferritin 9 çıktı. wbc3,5 monosit 9,6 referans dışı değerler kan hapı verebilir diye düşünüyorum. bu hgb değeri ile gerek var mı sizce?  Çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız.

Düzenleyen egtuna - 25 May 2018 Saat 10:01
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haz 2018 Saat 06:26
WBC:3,5,  bu kadar anormal dusuk olmasi; agir bir Gripal enfeksiyon gecirdiginizi gosterir..
Hicbir sey yapmayin, her  sey kendiliginden duzelecek. 
0,2g/dL eksiklik ; her enfeksiyonda olur.. SAKIN Demir ilaci bile kullanmayin. 
Yukarı Dön
egtuna Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı egtuna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haz 2018 Saat 11:38
hocam dediğim gibi demir ilacı ve biotin verdi ama almadım. fakat grip falan da değilim nedense benim wbc değerim
hep böyle düşük çıkıyor. sizce bunun başka ne sebebi olabilir ek bir tetkik yaptırmalımıyım bu konu ile ilgili?
çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haz 2018 Saat 19:24
Hakikaten; antibiyotik gereken bir durum olsa, WBC degeriniz yukselir.. 
Siz bakmayin, Turkiye'nin keriz doktorlarina!! Atesli hastaliklarin %80;den fazlasi, VIRAL enfeksiyonlardir.
Losemi ile filan da ALAKASI YOK!!  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.