|
Sürekli hasta |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kemaleddin
Üye
Kayıt Tarihi: 03 Haz 2018 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kemaleddin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Sürekli hastaGönderim Zamanı: 09 Haz 2018 Saat 00:24 |
|
Merhaba hocam. Grubunuza yeni üye oldum. Benim 15.05.2015 doğ. 15 kilo, 99 cm boyunda bir oğlum var. Nisan 26 sindan bu zamana bir hafta arayla 4 kez ateşlendi. İlk üçünde sırayla augmentin, penos, zinnat adlı antibiyotikler verildi. Kullandım. Bu arada burnu sürekli tıkanınca KBB doktoruna götürdüm. Oda bana doranit adlı bir şurup verdi.alerjisi var. Tedavi olacak 15 gün sonra tekrar gel dedi. Geçtiğimiz pazar oğlum yine ateşlendi. Bu defa görüntügum Dr. Hemen antibiyotik vermeyeceğim diyerek corsal adlı bir şurup ile paket serum al dedi. Şu an corsal ve doranit kullanıyorum. Burnu için şırıngaya serumu çekip burnuna uyguluyorum. KBB ye götürmeden önce sizin yazılarınızı okudum. İlliadin damla ile siccnasal adlı krem aldım ve kullandım. Hocam oğlum 11 ve 12 inci ayında iki defa havele geçirdi. Bu yüzden hasta olduğunda çok tedirgin oluyorum. Bali limon ve burun temizleme yapıyorum. Ayrıca hocam oğlumun ateşi yavaş yavaş değilde hızlı yükseliyor. Diğer cocuklarimda hiç böyle olmuyordu. Bunun sebebi ne olabilir. İlaçları kullanmaya devam etmeli miyim.Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Kolay gelsin.
|
|
|
Sağlıklı günler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Haz 2018 Saat 04:23 |
|
Yazilarimi tekrar okuyun.... Yuz bin kere anlatildi.... ATES + Dilde silme PAS tabakasi +Agizda pis KOKU varsa, Antibiyotik kullanin.. SAKIN; Turk cocuk doktorlarina inanmayin, Onlar her atesli hastaya Antibiyotik yazacak kadar ahmaktirlar.. HIC BIR "burun tikanikligi" yapan hastalik, Antibiyotiklik degildir, hepsi Viraldir.. Havale gecirmis olmasi hic onemli degildir.. Sahtekar Turk cocuk doktorlarinin yalanlarina inanmayin, havalelerin hicbir zarari yoktur.. Cocuk doktorlari o kadar ahmaktirlar ki; Sara nobeti ile Havaleyi ayni sey zannederler.. Yas ilerledikce, havale gecirme ihtimali azalir. Ilk sayfadaki; "Yazarlar" kismindan: Ates ve tedavisi makalemi (listenin en altinda) bulup okuyun. |
|
![]() |
|
kemaleddin
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kemaleddin
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Haz 2018 Saat 11:32 |
|
Affınıza sığınarak soruyorum hocam. Alerji ilacına devam etmeli miyim. Birde bir kaç yerde sütun balgam yaptığı ile ilgili yazılar okumuştum. Bundan dolayı oğluma burnu tıkalı olduğu ve balgamı yoğun olduğu hallerde süt vermedim. Bu doğru mu. Süt verdiğim dönemlerde ise içine bal koyup veriyorum. Teşekkürler.
|
|
|
Sağlıklı günler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Haz 2018 Saat 19:00 |
|
Ne allerjisi???? Salak Turk doktorlari HER cocuga; Allerji yaftasi yapistiriyorlar… Bu sayede halki daha kolay kazikliyorlar. |
|
![]() |
|
kemaleddin
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kemaleddin
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Haz 2018 Saat 23:14 |
|
Merhaba hocam. Kırmızı reishi mantarı diye adlandırılan bir bitki var. Bunun raybos çayı, tabletleri ve kahveleri var. Bağışıklığı güçlendirerek hastalıklardan koruduğu iddia ediliyor. Ben oğluma raybos çayından icirsem bir zararı olur mu. Tabletlerini kullanmam doğru olurmu.
|
|
|
Sağlıklı günler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Haz 2018 Saat 04:23 |
|
Hepsi; para tuzagi!! Ilk sayfadaki; "yazarlar" kisminda, benim makalelerim arasinda: "Bitkisel Toksinler" makalemi okuyun, orada anlattim. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|