|
Koltukalti tuylenmede artis |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
envberna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 194 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haz 2018 Saat 02:50 |
Hocam merhabalar,
7.7.2011 dogumlu 23 kg ve 123 boy kizimin sag alt koltuk altinda ilk resimde goruldugu gibi bir kil cikmisti 5 ay once. Bu killanma ve asiri kotu ter kokusu icin endokrin uzmanina goturmustum. Kemik yasi normal ve usg de cok kucuk bir folikul gorulmustu. Meme buyumesi yoktu bu nedenle kan tahlili yaptirmamistim. Dr bu kili cekebilirsin meme gelisimini takip edelim demisti. Hocam 5 ay gecti. Cektigim kil tekrar buyudu ayrica ikinci resimde goreceginiz gibi kil birken dort oldu ayni sekilde kalin siyah uzun killar. Meme gelisimi yok. Kotu ter kokusu aynen devam ediyor. Netten okudum bobrek ustu bezinde kitle vs birseyler yaziyor. Tedirgin oldum hocam. Kan tahlili yaptirayimmi? Neden tek tarafli boyle bir killanma oluyor ve gittikce artiyor? Ne yapayim? Yol gosterirseniz cok sevinirim. Cok tesekkurler Saygilar http://m.YollaYap.com/bbtc/1528499335333.jpg http://m.YollaYap.com/bbtc/1528501126550.jpg
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117642 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne ugrasip duruyorsunuz, kizin orasi-burasi ile!!! Cok rahatsiz oluyorsaniz, tras edersiniz olur biter. Bu killanmalar, bobrek usu bezinin, korteksinin en alt tabakasi olan; Zona Reticularis bogesinden salginan bir hormon ile olur. Cinsel gelisme ile bir alakasi yoktur, herhangi bir tahlil filan da gerekmez.. Size hep soyluyorum… Internetten, sadece benim yazdiklarimi okuyun.. Bobrek ustunde bir tumor olsa (hayatlarinda gorduler mi acaba!!) sadece Zona Reticularis'i tutmaz, diger iki tabakanin da arazlari gorulur.. Niye bunu boyle dogru-durust anlatmazlar??? Maksat sizleri korkutup, kendilerine gitmenizi saglamaktir. O yuzden, internetteki yazilanlarin tamami; "Umaci" yazilardir.. Insanin ici kararir!!! Bosverin, tras ediverin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Haz 2018 Saat 19:08 |
|
![]() |
|
envberna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 194 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam kurcalamiyorum.
Cok cok tesekkurler yine yuregime su serptiniz. Sagolun varolun Saygilar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|