Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Acil...kusma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Acil...kusma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yaksu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 444
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yaksu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Acil...kusma
    Gönderim Zamanı: 27 Haz 2018 Saat 01:40
Merhaba Kadir bey oğlum 3.5 yaşinda yaklaşık 3 saattir kusuyor içi dışina çikti sari suda cikariyo bugun soğuk su ve soğuk süt içti cok fazla bundanmidir ne yapmaliyim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117203
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haz 2018 Saat 04:29
HIC bir sey yapmayin.. Arkadan ishal gelebilir, sakin ilac kullanmayin....
Kusma ile dokunan (mikroplu) gidalarin tamami atilirsa, ishal olmayabilir. 
Yukarı Dön
yaksu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yaksu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haz 2018 Saat 05:08
Hocam gece 11 den beri kusuyor su istiyor azicik veriyorum 10dk sonra bayaa sarı su şeklinde çıkariyo ishal yok. Böyle kusma görmedim nefesi kesilir gibi oluyo içinde bir şey kalmadığı için
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haz 2018 Saat 18:52
Emedur100 fitil ile kusmalari azaltabilirsiniz. Gunde;2x1 verebilirsiniz.. 
Yukarı Dön
yaksu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yaksu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Tem 2018 Saat 23:17
Merhaba Kadir hocam oğlum aşiri kustuğu için mecburen acile götürdük tahlil yapti ve vucut kurumuş deyip serum taktı doktor. Ayruca asist, largopen verdi. Yarın da gel serum takalım dedi. Ben sizin mesaji okudum bu ilaçlari kullanmadim emedur kullandım 2 gün. Dün  kusmadi bugünde 1 defa kustu bugün tam 1 hafta oldu hocam birde dikkatimi şu çekti oğlumun karnında şişlik var bu şişlik hastaliktan 1 hafta öncede vardı sanki ...bu karın şişliği yeni 1 durum en fazla 1 aydır diye tahmin ediyorum kafama çok takildi hocam bu karın şişligi nedir sizce? Ayrica ablasinda ve bende de kusma oldu bizim geçti 3 günde..BU ARADA oĞLUM 3.5 YAŞINDA 12 KG

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Tem 2018 Saat 04:48
Muhtemelen; ailecek bir "Barsak enfeksiyonu" gecirdiniz. Ilac kullanmayin. 
Yukarı Dön
yaksu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yaksu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Tem 2018 Saat 19:22
Hocam anladıgim kadariyla bu karın şişliği bagırsak enfeksiyondan kaynaklanıyor
1-bu karın şişliği ile ilgili ilaç kullanmayıp kendiliğinden geçmesini mi bekleyeceğiz ve tahminen karın şişliği ne zaman geçer hocam?( bu arada oğlum kusmuyor iştahıda düzeldi gibi sadece karın şişliği kaldı)
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Tem 2018 Saat 03:20
Muhtemelen; ailecek bir "Barsak enfeksiyonu" gecirdiniz. Ilac kullanmayin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.