|
Acil...kusma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Haz 2018 Saat 01:40 |
Merhaba Kadir bey oğlum 3.5 yaşinda yaklaşık 3 saattir kusuyor içi dışina çikti sari suda cikariyo bugun soğuk su ve soğuk süt içti cok fazla bundanmidir ne yapmaliyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117203 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
HIC bir sey yapmayin.. Arkadan ishal gelebilir, sakin ilac kullanmayin.... Kusma ile dokunan (mikroplu) gidalarin tamami atilirsa, ishal olmayabilir.
|
|
![]() |
|
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam gece 11 den beri kusuyor su istiyor azicik veriyorum 10dk sonra bayaa sarı su şeklinde çıkariyo ishal yok. Böyle kusma görmedim nefesi kesilir gibi oluyo içinde bir şey kalmadığı için
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117203 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Emedur100 fitil ile kusmalari azaltabilirsiniz. Gunde;2x1 verebilirsiniz..
|
|
![]() |
|
Merhaba Kadir hocam oğlum aşiri kustuğu için mecburen acile götürdük tahlil yapti ve vucut kurumuş deyip serum taktı doktor. Ayruca asist, largopen verdi. Yarın da gel serum takalım dedi. Ben sizin mesaji okudum bu ilaçlari kullanmadim emedur kullandım 2 gün. Dün kusmadi bugünde 1 defa kustu bugün tam 1 hafta oldu hocam birde dikkatimi şu çekti oğlumun karnında şişlik var bu şişlik hastaliktan 1 hafta öncede vardı sanki ...bu karın şişliği yeni 1 durum en fazla 1 aydır diye tahmin ediyorum kafama çok takildi hocam bu karın şişligi nedir sizce? Ayrica ablasinda ve bende de kusma oldu bizim geçti 3 günde..BU ARADA oĞLUM 3.5 YAŞINDA 12 KG
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Muhtemelen; ailecek bir "Barsak enfeksiyonu" gecirdiniz. Ilac kullanmayin.
|
|
![]() |
|
Hocam anladıgim kadariyla bu karın şişliği bagırsak enfeksiyondan kaynaklanıyor
1-bu karın şişliği ile ilgili ilaç kullanmayıp kendiliğinden geçmesini mi bekleyeceğiz ve tahminen karın şişliği ne zaman geçer hocam?( bu arada oğlum kusmuyor iştahıda düzeldi gibi sadece karın şişliği kaldı)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Muhtemelen; ailecek bir "Barsak enfeksiyonu" gecirdiniz. Ilac kullanmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|