|
Faranjit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kubkub ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Tem 2018 Saat 21:34 |
Merhaba Dr bey kendim için soruyorum. 32 yaşındayım. Tahmini 4 hafta önce sesim kisildi. Dr sprey verdi.kullandim. sonra boğaz ağrısı başladı , bademciklerim değil ama daha aşağısı. Dr ses tellerimle ilgili dedi . Kulaklarima da vuruyordu agrisi .antibiyotik verdi. Dilimde de beyazlık vardi kullandim.
Ağrı hafif olarak devam ediyor ve kulaklarima vurduğu için , aile hekimine gittim tekrar. Kızarık hala dedi , faranjit dedi. Çok konuşma , bağırma dedi. Zaten yüksek sesle konuşamıyorum. Ve alt dişlerim de komple agiriyor. Bağlantısı var mı bilmiyorum. Tekrar antibiyotik verdi. Amoklavin + sprey. Dilim normal. Ama idrar enfeksiyonum da var diye kullanıyorum antibiyotigi. Kbbye ancak 15 gün sonra gidebilirim. Eski maillerinize baktım. Faranjit için sprey yazmışsıniz. Ama bu kadar uzun sürmesi normal mi. Kulak , boğaz ,çene , disler hepsi ağır mi? Başka bir şey olabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
kubkub ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İnternetten araştırırken larenjit olabileceğimi buldum. Belkide Dr da larenjit dedi ben farenjit anladım. Konuşurken zorlanıyorum ve iki kulağıma hafif ağrı yapıyor. Ek olarak söylemek istedim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN Turk doktorlarinin, Idrar Yolu enfeksiyonu teshislerine inanmayin!!! Idrar tahliline tekrar bakin... NITRIT:(-) ise, sizde kesinlikle IYE yokmus demektir. Ister; Larenjit desin, ister Farenjit desin…. ATES +Agizda pis KOKU +Dilin tamamini kaplayan PAS uclusunden biri dahi eksik olursa, antibiyotik gerekmez..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|