|
Kendim için mr sonucu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zorannelik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Oca 2017 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Puanlar: 266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zorannelik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Tem 2018 Saat 22:10 |
![]() Merhaba hocam. Alanınız değil ama belki bilginiz dahilindedir diye size sormak istedim. Belimin sağ tarafındaki ağrı yüzünden gittim röntgen çekildi birşey çıkmadı mr sonucunun raporu da fotoğraftaki gibi. Sonuç çıkana kadar ben il dışına çıktığım için doktora tekrar gitme şansım olmadı. Elimde mr sonucuyla ilgili cd yok sadece bu raporu bir arkadaşım alıp fotoğrafını gönderdi, sadece bununla burada bir ortopediste gitsem mi gitmesem mi onu da bilemedim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Agri ayrica; SAG Kurek kemigine de vuruyorsa, Safrakesesi agrisi olabilir.
|
|
![]() |
|
Zorannelik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Oca 2017 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Puanlar: 266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zorannelik
Sol tarafta hiç ağrı yok hocam. İşin enteresan tarafı bu. Raporda solda birşeyler olduğu yazıyor. Sağ yerine yanlışlıkla sol yaxmışlardır diye tahmin ediyorum. Kısacası ağrı sadece belimin sağında.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Siz "BEL BOLGESI" diyorsunuz, Rapor, "Kalca'dan" bahsediyor.. Dogru durust bir doktora gidin. Karaciger/safra veya Bobrek olabilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zorannelik
Hocam asıl ağrı belimde, ama laf arasında belki belimdeki ağrıyla alakalıdır diye femur başını oradaki kemiği resmen hissettiğimi onun da rahatsızlık verdiğini söylemiştim doktora doktor da önce onu bir görelim demişti o yüzden sadece kalça için mr çekilmiş olabilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
???????????????????????
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zorannelik
Tatil dönüşü belim için tekrar gidecektim zaten doktora ama bu rapora göre kötü birşeyler var mı, acilen doktora yeniden görünmemi gerektirecek bir durum? Çok şey bulamadım ama internetten biraz araştırma yapınca durum biraz ciddiymiş gibi anlam çıkardım.
Düzenleyen Zorannelik - 20 Tem 2018 Saat 23:37 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Agri devam ediyorsa, gosterin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|