|
Piknik sonrası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Tem 2018 Saat 22:32 |
Hocam merhabalar
Cts günü komşular ile birlikte pikniğe gittik.. akşam üstü ışığa çpk fazla böcek geldi..hepimizde sivrisinek ısırığı gibi ısırıklar oldu.. Ertesi gün yani pazar günü 4 yaşındaki oğlum ateşlendi ve ishal oldu.ben de ishal oldum.yediğimiz bişi dokundu desem aynı şeyleri yemedik..bugün yani pts günü de benim boğazım çok fena ağrımaya başladı..ardından aşırı halsizlik ve kas ağrısı.. Diğer komşular da aynı şekilde ateşlenmiş.. Hepimiz eş zamanlı hastalanınca acaba böcekler yüzünden mi yada neden die meraklandık...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119025 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iyi muhafaza edilmeyen bir gida dokunmus. Kendiliginden iyilesir.
|
|
![]() |
|
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Orda çeşme vardı ve ellerimizi filan orada yıkamıştık.. ondan da olabilir mi acaba
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119025 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olabilir, farketmez..…
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Bugün hepimiz adeta yamulduk hocam..boğazlar berbat durumda..bembeyaz oldu ağrısı çok..ayrıca kulak altı boyun bölgesi çok ağruyor. Tüm vücudum dökülüyor ağrıdan..ağrı kesici kesmiyor..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Istirahat ve bol sivi gida alin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|