|
Kazein down sendromu ilişkisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hayatbilgisi1217 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hayatbilgisi1217
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Tem 2018 Saat 16:19 |
Degerli hocam merhabalar. 17 aylik olmak uzere olan oglumu sizin tavsiyelerinizle buyutmeye calisiyorum. Süt ile ilgili dediklerinize istinaden hergun 250 ml yada daha fazla anne sutu dışında inek sütü veriyorum. Gecen kazeinin down sendromlu kisileri kötü etkiledigini bu nedenle süt verilmemesi gerektigini ogrendim.Bu konuda size damismak istedim. Saygilar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
17 aydan beri ne zararini gordunuz??? Ben meslek hayatim boyunca gormedim de!!!
|
|
![]() |
|
Hayatbilgisi1217 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hayatbilgisi1217
Yok hocam hic gormedim:)) o kadar bilgi kirliligi varki bu sendrom hakkinda inanin bazen neye inanacagimi şaşırıyorum. Iyiki varsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Down Sendromu ile ilgili makalemi okudunuzmu??? Bu konu ile ilgilenen Prof. larin bile ne kadar aptal olduklarini gorun.. Sahtekar Ingilizlerin beles avukatligini yapacak kadar aptaldirlar..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|