Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kazein down sendromu ilişkisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kazein down sendromu ilişkisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Hayatbilgisi1217 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 22
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hayatbilgisi1217 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kazein down sendromu ilişkisi
    Gönderim Zamanı: 28 Tem 2018 Saat 16:19
Degerli hocam merhabalar. 17 aylik olmak uzere olan oglumu sizin tavsiyelerinizle buyutmeye calisiyorum. Süt ile ilgili dediklerinize istinaden hergun 250 ml yada daha fazla anne sutu dışında inek sütü veriyorum. Gecen kazeinin down sendromlu kisileri kötü etkiledigini bu nedenle süt verilmemesi gerektigini ogrendim.Bu konuda size damismak istedim. Saygilar
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 116968
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Tem 2018 Saat 18:37
17 aydan beri ne zararini gordunuz???  Ben meslek hayatim boyunca gormedim de!!!
Yukarı Dön
Hayatbilgisi1217 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 22
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hayatbilgisi1217 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Tem 2018 Saat 19:36
Yok hocam hic gormedim:)) o kadar bilgi kirliligi varki bu sendrom hakkinda inanin bazen neye inanacagimi şaşırıyorum. Iyiki varsiniz 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 116968
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Tem 2018 Saat 02:28
Down Sendromu ile ilgili makalemi okudunuzmu??? 
Bu konu ile ilgilenen Prof. larin bile ne kadar aptal olduklarini gorun.. 
Sahtekar Ingilizlerin beles avukatligini yapacak kadar aptaldirlar.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.