|
Uyuyamıyoruzzz! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Layha ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Tem 2018 Saat 08:10 |
Hocam imdat!
Ne olur eski konulardan araştırın demeyin. İki yaşındaki kızım uyuyamıyor Beş dakikada bir mızıldıyor. Bacaklarını attırıp ağlıyor sallıyorum geri susuyo beş dk sonra bi daha... Gaz çıkarıyor bazen de. Ama rahatlayıp da uykuya dalmıyo bi türlü. |
|
![]() |
|
Layha ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ççok kötüyüm gerçekten kusura bakmayın.
Kakasını çok zor yapan bi çocuk altıncı aydan beri. Büyüdükçe düzeldi. Sütten kestim uyur belki diye ama yok.... Üstüne bir de orta kulak enfeksiyonu oldu. |
|
![]() |
|
Ateşini düşüremedik bir gece boyunca ağladı durdu, hiç bişey de yiyemeyince Dr götürdük orta kulak iltihabı dedi .Agumentin ve ağrı kesici yazdı. Antibiyotiğin üçüncü günündeyiz. Şimdi ateş yok ama burun akıntısı ve gıcık tarzı öksürük başladı. Göz kapakları şiş ve gözleri de akıyor su gibi.. Sesi de çok değişti..
Bu durumda gereksiz antibiyotik mi kullanmış oluyoruz? Yazılarınızı okudum, iliadin damla damlattım burnuna. Damlanın tarihi geçmiş sekiz ay önce yeni farkettim. Bi sorun olur mu? Antibiyotiği biraksak mı yoksa bir haftaya tamamlasak mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim bulunduğum şehirde hiç bir doktora güvenemiyorum artık. Şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118380 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotigi; HEMEN kesin. Hadise VIRAL, direnc kazanabilecek bir bakteri YOK.... Orta Kulak Iltihaplari DAIMA, viral enfeksiyonlari takiben olur ve ASLA Antibiyotik gerekmez, daha kotu olurlar.. Tarihi gecik, Iliadin'in bir zarari olmaz.. En kotu ihtimal ile etkisi azalmis olabilir. Yenisini alin. Ilaveten, Limonlu bal ve ColdMix damla kullanin. Bu konular hergun anlatiliyor.. Okumaya devam edin. |
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim, tavsiyelerinizi uygulayacagız.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|