|
Dizanteri mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alev-kerem ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 514 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Tem 2018 Saat 22:47 |
Hocam merhabalar 7 gun once 38.5 ates( ic ates 40 i geckindi) oksuruk grip arazlariyla birlikte domuz gribi geciriyor diye takip ettigim oglum son iki gundur sulu ishal.hicbir ilac vermedim istahsiz hicbirsey yemese de sivi ile gecistirirken bugun 10 dakikada bir her kakadan evvel ikinip karnini ovdurup azicik kaka yapiyor 20 KEZ OLDU.dizanteri tarifinize uyuyor kontrolu kaybetmemek adina sormak zorunda kaldim flagyl baslamali miyim yoksa azalarak sancisa da gececek mi ishali 4.5 yasinda ilk kez ishal olduk.
|
|
Sen ol da; ister yâr' ol, ister 'yara'; lütfun da başım üstüne, kahrın da.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugun de gozleyin, kakalar; Dizanteri kakasi gibi oluyorsa, Flagyl; 3x1 olcek, 1 hafta kullanin.
|
|
![]() |
|
alev-kerem ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 514 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
hocam grip arazlari hafifledi burun akıntısı yeşile döndü fakat beslenmediği için mi yoksa dizanteri kakasi mi ekte yolluyorum bazı kereler bundan biraz fazla miktarda yapıyor sancılı ikintili evrenin sonunda bunu yapıyor flagyl aldım kullanayım mi çocukta biz de perişanız 2 kilo kaybetti bir haftada
www.4GP.ME/bbtc/1533133887433.jpg |
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hic olmazsa, Bugunku ve dunku yazilari bir okuyun!!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
Hocam cansiniz ne deseniz haklisiniz basimizin tacisiniz. Duzeliyoruz. Affiniza siginiyorum haddim degil ama baska mesajda flagyl olcusunu anlatmissiniz bu durumda bizim kilomuza gore fazla mi veriyorum?? (Okumasalar olmuyor okusalar yine soruyorlar diye kiziyorsunuzdur)
ilac: Kilo basina gunluk dozu: 15mg/kg dir... 17kilo X 15mg= 255mg … Bu da: 2 olcek etmez mi bana 3×1 önerdiğiniz için o şekilde veriyordum düşürEkim mi günde 2 ye? |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
2'ye dusurmeyin, olcegi tam doldurmayin.. 3x3/4 olcek gibi olsun.. Cok ince hesap yapmaya gerek yok, 10-20 mg az olmus, fazla olmus; o kadar onemli degil... Muhim olan, gunluk dozun 2-3 misli olmasin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|