|
Vitiligo /Depigmente Nevus/İshal |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
yesimuzman ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yesimuzman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2018 Saat 00:26 |
![]() |
|
yesimuzman ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yesimuzman
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yesimuzman
Kadir bey merhaba,
Umarım iyisinizdir ve hayatınızda herşey yolundadır. Aslında sorularımı yazmadan önce forumdaki tüm yazıları okudum ancak yine de sizin onayınıza ihtiyacım oldu.Anlayışınız için teşekkkür ederim. 1.Soru: Oğlum 9 yaşında. 20 gün önce denize gittik ve sonrasında resimdeki gibi lekeler oluştu. Yara iyileşmesi sonrası kalan iz gibi ama tam beyaz değil . Teninden birkaç ton daha açık. Önce mantar mı yada vitiligo mu diye endişelendim ama forumda benzer şekilde vakalarla karşılaşınca Depigmente Nevus olduğunu düşünüyorum .Ancak sizinde görmenizi ve ve değerlendirmenizi istedim. Emin olmak için. Biliyorum ikisinde de yapacak bişey yok ve mekanizmaları aynı ama nedense depigmente sanki daha masum geliyor. Yolla yap linkini gönderiyorum i2.Soru: 1 hafta önce ani bir karın ağrısıyla ishal başladı . Günde en fazla 3 kez ve sıvı şekilde çıkıyor. Gaitada damlaık gibi mukus görüyorum(tabi mukus ise). Karın ağrısı geçti. Kusma ateş yada başka bir şikayeti yok. Müdahele etmedim sadece beslenme ve sıvı alımına dikkat ediyorum. Mikrobu atana kadar devam eder biliyorum ancak daha önce hiç ishal olmadığı için 1 hafta bana uzun geldi. Sizden bu konuda da yorumunuzu rica ediyorum. Değerli zamanınızı ayırdığınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla, Yeşim Uzman
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yesimuzman
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Depigmente nevus. Eski mailleri okuyun... Ishal'i NORMAL... Bazisi bu sekilde olur.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yesimuzman
Kadir bey
Çok teşekkür ederim. En azından ne olduğunu biliyorum artık.Eski maillerinizi okuyorum fırsat buldukça ve okumaya devam edeceğim. 1.sayfadaki Alkali yazınız dikkatimi çekti.Ben evde arıtma cihazı kullanıyorum. Hatta Alkali olsun diye ekstra filtrede vardı onu da almıştım. Ki bu filtrede 12 ayda bir değişiyor.Benim anlayamadığım bu cihazların alkali su yapabilme özelliği mi yok? Alkali suyun önemi ve faydaları ile ilgili uzun bir dönemdir doktorlar diyetisyenler vs her seferinde anlatıyor. Ben de açıkçası bunları dinledikten sonra böyle bir cihaz almaya karar vermiştim!! Bir anlamı yoksa artık kullanmak istemiyorum bu yazınızı okuduktan sonra... Değerli bilgilendirmeniz için teşekkür ederim Saygılarımla
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yesimuzman
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yesimuzman
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|