Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kendim için
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kendim için

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Rimadila Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 99
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Rimadila Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kendim için
    Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2018 Saat 17:55
Hocam bu defa kendim için rahatsız ediyorum sizi. 10 gündür hafif balgamlı ve şiddetli öksürüğüm var. Bi gün de boğazım ağırdı. Ara ara baş ağrılarım oluyor. Bugün göğüs hastalıklarına gittim ve bana antibiyotik, öksürük şurubu, buhar ilaçları yazdı. Toplamda 6 tane.
Kan değerlerim ise şöyle:
Wbc 11.8
Hgb 11.5
Hct 37.1
Crp 5.73
Sediment. 22

Bunlar normal değerlerin dışında. Benim 6 aylık bebeğim olduğu ve emzirdiğim için mümkün mertebe ilaç kullanmak istemiyorum. Sizin değerli görüşlerinize göre davranmak istiyorum. Çünkü en çok size güveniyorum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119596
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2018 Saat 06:24
Gripal hastalik geciriyorsunuz.. SAKIN Turk doktorlarina gorunmeyin, sakin ilac kullanmayin..
Benim Grip icin anlattiklarimi okuyun. 
Yukarı Dön
Rimadila Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Rimadila Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2018 Saat 09:39
Hocam zaten ilaçları eczaneden bile almadım ancak öksürüğüm git gide artıyor. Öyle ki bu gece uyuyamadım. Nefes alıp vermekte zorlanıyorum. Belki de hayatımda ilk defa bu kadar çok öksürüyorum.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2018 Saat 19:22
Sadece: Limonlu bal, serum fiz ve ColdMix kullanin.. SAKIN oksuruk kesici ilac kullanmayin.. 
Yukarı Dön
Rimadila Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Rimadila Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2018 Saat 19:51
Çok teşekkürler değerli zamanınızı ayırdığınız için.
Yukarı Dön
Rimadila Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Rimadila Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2018 Saat 08:43
Tekrar merhaba hocam. Öksürüğüm hiç azalmadı özellikle sabahları durmadan saatlerce öksürüyorum. İnanın artık göğüs kafesim parçalanacak sanıyorum. Normal midir hiç değişiklil olmaması?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2018 Saat 17:47
Sicak buhar uygulayin, icine findik kadar Vicks krem atin.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.