Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tahlil😞
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tahlil😞

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
afrarana Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 271
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afrarana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tahlil😞
    Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2018 Saat 15:45

Üstteki 9 yaşında kızım

.
Buda 5.5 yaşındaki kızımın

Rutin konrtolde bu testlerde yükseklik var ve endişe ettim sizce korkmalımıyım ailede tiroid sorunu yok kızlarımda kilo sorunuda yok endişelendim
Yukarı Dön
afrarana Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afrarana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2018 Saat 18:48
Kızım 9 yaşında tsh 5.51 referans 0.51-4.82
Ft4 14.90. Referans 11,2 - 18.6
Parathormon 62.1 referans 15- 68.3

Diğer kızım 5.5 yaşında
Ft4 14.6 referans 11.5-20.4
Tsh 2.91 referans 0.66-4.75
Parathormon 76.5 referans 15-68,3

Resimler açıldımı bilemedim yazıyla yazmak istedim yinede
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118114
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2018 Saat 19:18
Resimler acilmiyor..

"Rutin Kontrol".... Boyle bir SALAKCA uygulama, dunya'da bir tek, ahlaksiz Turk doktorlarinin icadidir..
Doktorluktan en ufak bir nasiplerini alamamis olan bu sahtekarlar, en basit hastaliklari dahi teshis etmekten
 aciz olduklarindan, gelen her hastadan, hatta hasta olmayanlardan bile TAHLIL isterler.. 

Bu sahtekar doktora bir sorun bakalim, ne dusunmus de; "Parathormon" istiyor??? 
9 yasindaki kizinizda; bir "Hipotiroidi" mi varmis????  TSH yuksek ise;  T4 NIYE NORMAL mis??? 
Bir sorun!!
Yukarı Dön
afrarana Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afrarana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2018 Saat 19:46
Peki hocam tsh yüksekliği 5.57 yüksel bir değer değil mi endokrinolojiye yönlendirildim ona göre bir yol izliyeyim bana anlatabilirmisiniz t4 normal tsh yüksekse subliklinik hipotriodizm şüpheleniliyo dedi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118114
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2018 Saat 02:00
Baska bir Laboratuvar da daha, TSH ve T4 baktirin..
Yukarı Dön
afrarana Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afrarana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2018 Saat 00:54
Pekala kadir bey bayramdan sonra farklı bir labarotuvarda testi tekrarlatıcam bir yazınızı okudum tsh çocuk ref aralığı diye
Kızımın 9 yaş
Tsh 5.57            Ref=. 0,51 - 4,82
FT4 14.90        Ref= 11,2-18,6

Bu durumda yüksek gözüküyor sizce ref aralığı uygunmu kızımda şikayet yok kilo sorunu yok hatta bilhakis zayıf bir kız 9 yaşında 25 kilo 138 boyunda gayet boylu bir çocuk bu durumda endişe etmem gerekirmi siz ft4 normal dediniz ohalde endişeye gerek yokmu
Birde kan vereceğimiz gün çok stresliydi çok korkuyor hatta geceden daha stres yaptı taki çıkan kadar hatta kanı verirken korkudan elleri buz gibi oluyo stres tsh değerini etkilermi benim bu duruma çok canım sıkıldı
Yukarı Dön
afrarana Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afrarana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2018 Saat 01:05

https://i.hizliresim.com/g6pjg2.png

Açıldımı bilemedim başka foto yükleme alanı bulamadım

Bu son attığım alttakide 5.5 yaş kızımın değeri inşaallah açılır

https://i.hizliresim.com/0zgb6W.png

Yukarı Dön
afrarana Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afrarana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2018 Saat 02:48
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.