|
Tahlil😞 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
afrarana ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2013 Konum: çocuk Durum: Aktif Değil Puanlar: 271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2018 Saat 15:45 |
![]() |
|
afrarana ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2013 Konum: çocuk Durum: Aktif Değil Puanlar: 271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kızım 9 yaşında tsh 5.51 referans 0.51-4.82
Ft4 14.90. Referans 11,2 - 18.6 Parathormon 62.1 referans 15- 68.3 Diğer kızım 5.5 yaşında Ft4 14.6 referans 11.5-20.4 Tsh 2.91 referans 0.66-4.75 Parathormon 76.5 referans 15-68,3 Resimler açıldımı bilemedim yazıyla yazmak istedim yinede |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resimler acilmiyor.. "Rutin Kontrol".... Boyle bir SALAKCA uygulama, dunya'da bir tek, ahlaksiz Turk doktorlarinin icadidir.. Doktorluktan en ufak bir nasiplerini alamamis olan bu sahtekarlar, en basit hastaliklari dahi teshis etmekten aciz olduklarindan, gelen her hastadan, hatta hasta olmayanlardan bile TAHLIL isterler.. Bu sahtekar doktora bir sorun bakalim, ne dusunmus de; "Parathormon" istiyor??? 9 yasindaki kizinizda; bir "Hipotiroidi" mi varmis???? TSH yuksek ise; T4 NIYE NORMAL mis??? Bir sorun!!
|
|
![]() |
|
Peki hocam tsh yüksekliği 5.57 yüksel bir değer değil mi endokrinolojiye yönlendirildim ona göre bir yol izliyeyim bana anlatabilirmisiniz t4 normal tsh yüksekse subliklinik hipotriodizm şüpheleniliyo dedi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Baska bir Laboratuvar da daha, TSH ve T4 baktirin..
|
|
![]() |
|
Pekala kadir bey bayramdan sonra farklı bir labarotuvarda testi tekrarlatıcam bir yazınızı okudum tsh çocuk ref aralığı diye
Kızımın 9 yaş Tsh 5.57 Ref=. 0,51 - 4,82 FT4 14.90 Ref= 11,2-18,6 Bu durumda yüksek gözüküyor sizce ref aralığı uygunmu kızımda şikayet yok kilo sorunu yok hatta bilhakis zayıf bir kız 9 yaşında 25 kilo 138 boyunda gayet boylu bir çocuk bu durumda endişe etmem gerekirmi siz ft4 normal dediniz ohalde endişeye gerek yokmu Birde kan vereceğimiz gün çok stresliydi çok korkuyor hatta geceden daha stres yaptı taki çıkan kadar hatta kanı verirken korkudan elleri buz gibi oluyo stres tsh değerini etkilermi benim bu duruma çok canım sıkıldı |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|