|
Tahlil sonuçları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fertu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2018 Saat 01:09 |
Sevgili hocam... Oğlum 4 yaş 11 aylık.Kilo 18 boy 109cm 6 gündür ateşli geceleri 40 dereceyi bulduğu oldu. Ateşine müdahele etmedim.Sadece 2 kere ateş düşürücü verdim, başka bir ilaç kullanmadım... Bunun yanında klasik,yoğun öksürük, burun akıntısı ve ishal Ağızda pas,kötü koku yok,o yüzden doktora götürmeyi düşünmüyordum,ama tabiki baskılara dayanamadım... Her götürdüğümde moral bozucu birşey illa buluyorlar, Geçenlerde sizede yazmıştım dalak ve karaciğeri %95 percentilin üstündeymiş,Sizde elle muayenede ele geliyomu diye sordunuz, Hocam artık Türkiye'de elle muayenede bunları anlıyabilecek dr. kaldığına inanmıyorum.Elle muayene etmediler bile... Tahlil sonuçlarında LDH yüksek çıktı, Şimdi bizi bir takım testlere sokmak istiyorlar. Size danışmadan çocuğumu sefil etmek istemiyorum,Öneriniz nedir? SAYGILAR |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Niye tek basina; LDH istemis ki??? Baska bir yerde: AST, ALT ve LDH baktirin… SABAH ac karnina kan alinsin..
|
|
![]() |
|
Fertu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
AST ve ALT degerleri normal olduguna gore, karacigeriniz SAGLAM.. Incelenmesi gereken bir sey yok.. Bu sekilde, sadece LDH yuksekligi digger hucrelerde olan yikimi gosterir.. Losemi yok.... Bir Kan hastaligi da dusunmem…. Non-Hodgkin Lenfoma degil… Atesli hastaliklarin cogunda (bilhassa VIRAL olanlarda) olan "hucre yikimina" baglidir… Sizdeki durumda buna baglidir. SAKIN daha fazla kurcalatmayin.. EGER; atessiz bir devrede yuksek bulunsa idi, o zaman tetkik ederdim… Illaki icinizin rahat olmasini istiyorsaniz, 2 hafta sonra tekrar baktirin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|