|
3 aylıı bebek kasılma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2018 Saat 11:15 |
Hocam yeğenim 3 aylık, 38 haftalıkken doğdu. 2600 gr dı..
Doğduğu andan beri çok güçlü mü desem kasları kasılı halde mi desem..ilk muayenesinde dr.lar bile ne kadar güçlü dedi..parmağınızı yakaladımı bırakmıo ve siz ellerinizi kaldırınca o da asılı halde duruyo..hiç bırakmıo.. ayakları yere değdiği anda yürümeye çalışıo..ilk refleks dedik ama hala aynı..kafasını tutamama gibi bi süreç yaşamadı hiç hep dimdik ayaklarınınüstüne basabilio..ellerinden tutunca daha düzgün yürüo artık.. o kolları filan hiç salık halde durmuyo..bi tek uykudaylen gevşek.. Acaba bi sıkıntı olabilirmi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Moro refleksi… Emme refleksi.. Yakalama refleksi Bu reflekslerin TAMAMI, 4 ay bitene kadar devam eder.. |
|
![]() |
|
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Peki geçmezse devam ederse bişey yapmak filan gerekirmi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O zaman konusuruz.. Benim o kadar bol vaktim yok.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Ağu 2018 Saat 18:58 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Hocam bir de 5 yaşındaki oğlum için bisiklet sürerken filan takması için dizlik dirseklik filan almıştık..1 aydır filan kullanıyor..dirseklik kısmının bağı kolunu pazu kısmından biraz sıkıyordu..ama rahatsız olmuo die çyle kullandık..ama farkettim ki tam o bağın olduğu yerden yukarı doğru damarı varia varmış gibi belirginleşmiş... kötü bişeye mi sebep olduk acaba,?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Oldu ise bile, basinc kalkinca duzelir..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Ağu 2018 Saat 23:44 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Dün öğlen 5 yaşındaki oğlumun karnı ağrımaya başladı..sonra ateşi yükseldi..gözleri yanmaya kasları ağrımaya başladı..ateşi 40 a kadar çıktı müdahele etmedim..sürekli hızursuz şejilde uyudu..gece 12 gibi 5 ml calpol verdim rahat uyusun ağrısı geçsin die..sabaha karşı tekrar başladı ateş ve ağrılar..gece su gibi ishal başladı köpüklü.. Bi kere kustu ama midesi boştu gece o yüzden köpük attı sadece..kahvaltıda 2 3parça haşlanmş patates biraz peynir ve ekmek verdim..saat 6 da 3 kaşık yayla çorbası içti..ateşi hiç düşmedi çok halsiz . .ateşi düşürmüyorum..destek olur diye probiyotik verdim sadece . .başka ilaç filan vermiyorum.. doğru mu yapıyorum acaba?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN.. Probiyotik vermeyin.. Probiyotik bir tek; Antibiyotiklerin sebep oldugu ishallerde kullanilir.. Hic bir ilac vermeyin. agzi ne severse, ondan verin. Biraz da eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|