|
Öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eminee ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eyl 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2018 Saat 10:37 |
Çocuğum 4haftadır kuru kuru öksürüyor. Ne bir ateş ne bir başka sıkıcı durumu yok. Yalnızca öksürüğü şu son 1haftadır balgamlı hal aldı.önerdiğiniz ballı limon su buharı cold mix hepsini yapıyorum.ilaç kullanmadım.doktora gittiğimde boğazında ödem olabileceğini bından kaynaklı olduğunu perebron verelim biraz rahatlamasını söyledi..bende ıstarla kullanmıyorum fakat öksürdüğünde çevre baskısı artık rahatsız etmeye başladıı..ay çok kötü öksürüyor havlar gibi yazık falan...siz ne önerirsiniz dr bey?
|
|
![]() |
|
Eminee ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eyl 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayrıca gece öksürüğü vardı o bile kesilmişken hareketli olduğu anlarda artan bir öksürük ve sabah uyanınca kahvaltı yapana kadar kuru kahvaltısından sonra balgama dönük bir öksürük...kızım 3,5yaşında 15kg
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118293 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, oksuruk kesici, balgam inceltici, "rahatlatici" oksuruk suruplarindan hicbirini kullanmayin.. Sadece; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin.. Eski soru-cevaplari mutlaka okuyun.. Sahtekar Turk doktorlarinin maceralari, tekmili yazilidir.. Nasil oldu ise, artik; Sudafed, Actifed, Asist, yazan kalmadi!!! Aferin ve Peditus'un Parasetamol ihtiva ettigini de, ogrendiler…Artik, Calpol ile beraber vermiyorlar.. ( Olan, o senelerde bu 3 ilaci beraber kullanip, Karacigerleri zehirlenen cocuklara oldu, kimsede hesap sormadi, zira, isin basindakiler PUST...) Ama, siz gene de uyanik olun, arkadan gelen doctor nesli daima bir oncekinden cok daha cahil olarak gelecek..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ailem artık fikirlerimi (sizin yol gösterişlerinizi) kabullendi.yalnız öksürüğün fazla uzaması,malum havalrında ssığuyup ekstra bir griple karşılaşabilme riskiyle kafam karışıyor.ben tüm forumunuzu çocuğum 2aylık olduğu günden beri okuyorıö.benimki kadar uzun süren okumadım..zamanı var demekki ; geçmesinin zamanı var ise ben aynı şekilde devam ediyorum..çocuğumda sıkıldı öksürmekten ne versem içiyor😔tereyağlı pekmeZ,ballı limon,zencefil çayını bile içiyor... hapşırmalar başladı bugün itibariyle😔😔 bukadar uzun sürmesi normal dimi..doğru anladım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118293 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip basladiginda, burundaki akinti; "su gibidir", Grip biterken akinti; "Bally gibi" olur.. Bu sekil bir koyu akintinin arkasindan, su gibi akinti gelirse, yeni bir Grip basliyor demektir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|