Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kaka yaparken acı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kaka yaparken acı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aymeh__ Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 65
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aymeh__ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kaka yaparken acı
    Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2018 Saat 07:33
Iyi gunler doktor bey oglum  3 yaş 1 aylik tuvalet egitimini ogrendi ama iki ay sonra artik tuvalete yapmamaya basladi biz zorla goturuyoruz yok diyor sıkışıp dört dönüyor ama yok diyor kaçırıyor sonra. Kakasini yaparkende bagirarakk aciyo diyerek yapiyor zorla oda tutuyor son ana kadar makatina distan baktigimda hic birsey yok gorunuyor acaba birsey varmidir neden bu kadar aglayarak bagirarak yapiyor bu yuzden de yapmak istemiyor sanirim :(
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117990
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2018 Saat 08:48
Eski mailleri okuyun.. 
Yukarı Dön
aymeh__ Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 65
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aymeh__ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2018 Saat 12:41
Maillere mesajlara baktim ama pişik probleminden mi kaynakli tam olarak bu problemi olan biri mesaj yazmamiş görünürde bisey yok ama aci duyuyor kaka yaparken hemde hungur hungur aglayarak birine thicocillin krem önermissiniz ben ne yapmaliyim doktor bey hastanedeki doktorlara muhtaç etmeyin beni biliyorum cok yaziyorsunuz ama bulamadim tam olarak
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117990
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2018 Saat 19:19
1- Eczanede; %3'luk Eau Borique (Eczaci  kimyasal ismini bilmez, siz: Borik asitli su deyin)300ml hazirlatin..
Bunu hazirlamasini bilmeyen Eczacilar var, "Yapamam " derse; size evde hazirlayin.. 300ml kaynamis sogumus
 suya, 9 gram toz Asit Borik koyun, calkalayip, iyice eritin) Bu sivi ile her altini temizledikten sonra nemlendirin.
2- Pisik kremi olarak; Desitin, Popolin Nivea gibi kremleri kullanin..
3 Agrisi gecene kadar, gunde 2x1 pisik kremi yerine, Hipokort krem surun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.