|
Kaka yaparken acı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aymeh__ ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ara 2016 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2018 Saat 07:33 |
Iyi gunler doktor bey oglum 3 yaş 1 aylik tuvalet egitimini ogrendi ama iki ay sonra artik tuvalete yapmamaya basladi biz zorla goturuyoruz yok diyor sıkışıp dört dönüyor ama yok diyor kaçırıyor sonra. Kakasini yaparkende bagirarakk aciyo diyerek yapiyor zorla oda tutuyor son ana kadar makatina distan baktigimda hic birsey yok gorunuyor acaba birsey varmidir neden bu kadar aglayarak bagirarak yapiyor bu yuzden de yapmak istemiyor sanirim :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun..
|
|
![]() |
|
aymeh__ ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ara 2016 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maillere mesajlara baktim ama pişik probleminden mi kaynakli tam olarak bu problemi olan biri mesaj yazmamiş görünürde bisey yok ama aci duyuyor kaka yaparken hemde hungur hungur aglayarak birine thicocillin krem önermissiniz ben ne yapmaliyim doktor bey hastanedeki doktorlara muhtaç etmeyin beni biliyorum cok yaziyorsunuz ama bulamadim tam olarak
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Eczanede; %3'luk Eau Borique (Eczaci kimyasal ismini bilmez, siz: Borik asitli su deyin)300ml hazirlatin.. Bunu hazirlamasini bilmeyen Eczacilar var, "Yapamam " derse; size evde hazirlayin.. 300ml kaynamis sogumus suya, 9 gram toz Asit Borik koyun, calkalayip, iyice eritin) Bu sivi ile her altini temizledikten sonra nemlendirin. 2- Pisik kremi olarak; Desitin, Popolin Nivea gibi kremleri kullanin.. 3 Agrisi gecene kadar, gunde 2x1 pisik kremi yerine, Hipokort krem surun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|