|
Rsv-bronsiolit |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
suedalal
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Rsv-bronsiolitGönderim Zamanı: 10 Eyl 2018 Saat 23:48 |
|
Baskabaslikta devam ediyodum ancak o sayfada karisiklik oldugu icin yeni baslik acmak zorunda kaldim) Hocam 14 aylik oglumun bugun durum kötuye gittigi icin doktora gittik(siz rsv virusu olabilir demistiniz)Hastaneye yatirmak istedi,ventolin hava vericem dedi kabul etmedik.sizin rsv teshisinizi soyledim röntgen cekmeden emin olamam cigerlerden dedi ;kacarak ciktik hastaneden... Suan solunum 60-65 civarinda,ates 38,5 larda ara ara dusuyo terliyo,hiriltili bol balgamli öksuruk ve halsizlik var -Hocam zaturre yada tüberkuloz olamaz dimi?(röntgen önerirmisiniz) -Yarin ayni durum devam ederse baska bir hastanenin acilinde oksijen verilmesini isteyecegim kabul ederlerse -Bir soru cevapta baktrim kullanabilecegini soylemissiniz bronsiolitte sizce biz kullanmalimiyiz?
Düzenleyen suedalal - 10 Eyl 2018 Saat 23:55 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|