Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Rsv-bronsiolit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Rsv-bronsiolit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
suedalal Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 132
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı suedalal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Rsv-bronsiolit
    Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2018 Saat 23:48
Baskabaslikta devam ediyodum ancak o sayfada karisiklik oldugu icin yeni baslik acmak zorunda kaldim)
Hocam 14 aylik oglumun bugun durum kötuye gittigi icin doktora gittik(siz rsv virusu olabilir demistiniz)
Hastaneye yatirmak istedi,ventolin hava vericem dedi kabul etmedik.sizin rsv teshisinizi soyledim röntgen cekmeden emin olamam cigerlerden dedi ;kacarak ciktik hastaneden...
Suan solunum 60-65 civarinda,ates 38,5 larda ara ara dusuyo terliyo,hiriltili bol balgamli öksuruk ve halsizlik var

-Hocam zaturre yada tüberkuloz olamaz dimi?(röntgen önerirmisiniz)
-Yarin ayni durum devam ederse baska bir hastanenin acilinde oksijen verilmesini isteyecegim kabul ederlerse 
-Bir soru cevapta baktrim kullanabilecegini soylemissiniz bronsiolitte sizce biz kullanmalimiyiz?

Düzenleyen suedalal - 10 Eyl 2018 Saat 23:55
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.