|
Hem bronsit hem zaturye |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Salamar22 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Salamar22
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2018 Saat 13:09 |
Hocam daha oncede konusmustuk yaziyi bulamadigim icin tekrar yaziyorm kizim oksuruk vardi gecmemsti 1 aydan fazla ve bal limon cold mix serum fiz. Devam et demistiniz ve gecmedi doktor dinledi cigerde bisy yok dedi 15 gun once ama 2 gundur de kusma ates ishal basladi ve karindan hizli hizli befes alip vermeye basladi nefes sayisi dakikada 55 60 arasi okuluyo bugunki doktor bronslar tikanmis hem zaturye hem bronsit olmus hemen yatrmaliyiz dedi buhar tedavisi yapmaliyiz .tetkikler yapilmali neyden kaynaklaniyo bulup birde ilac tedavisi yapmaliyiz dedide dedi..tabi esim daha ince doktorn verdigi bogazindaki enfeksiyon icin antibiyogi zorla 3 4 kez vermeme sebep oldu ..oksurtmek icinde surup verilmsti onuda veriyordum...simdi esim ben ilaclari kullanmadigim icin beni sucluyor cocugu hasta ettin zaturye oldu bronsit oldu dedi dedi dedi...ben o doktorada inanmiyorm hemen yatralim buhar verelim dedi durdu..suan antalyadayiz antepe gececez yarin olmaz dedim ..e bir gun nasil kalsin bu sekil cocuk bari birgun yatirin bile dedi..ha bide araya sikistirdi isterseniz burda isterseniz devlette yatrn dedi..ama mutlaka yatirilacak zaten diyede ekledi..hemen fiyat bilgisi alin falan dedi..ve be iyice sinir oldm ciktim ..ve yatrmamamisiz diye birde ailesinden imza aliniyo..sacmalikla silsilesi....hocam simdi dakiada 55 60 nefes almasi kusma vates ishal ve halsizlikte var ve balgami oksurugu de hic gecmedi bronslarda dolmussa be yapmam gerek..sicak su buhar yapicam evde bunu biliyorm..baska napmaliyim..lutfen yardim edin...kizimi gercekten benmi hasta ettim diye de kahroldum...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Ates + Agizda pis KOKU + Dilin tamamini kaplayan PAS yoksa; antibiyotik gerekmez.. 2- Anlayamiyorsaniz; Kan Sayimi yaptirin… WBC:17 az ise, Antibiyotik gerekmez.. 3- Astim, Bronsit veya Bronsioltte; hizli soplunum degil; SIKINTILI solunum olur.. Rahat nefes alir, uzun surede sikintili sekilde nefes verir.. 4- Hicbir Oksuruk veya Soguk alginligi ilacini kullanmayin.. 5- Son 2 gunden beri YENI bir hastalik basliyor.. Yukarda anlattigim sekilde, degerlendirin. 6- Ne yani; sizin elinizde bir "Mikrobiyoloji Laboratuvari" varda, Virus urettinide, cocuga mi verdiniz?? Hos, daha koskoca Turk devletinde, Virus uretebilecek laboratuvar YOK!!! Bakteriel bir durum olmadigi belli olursa: Sicak su Buhari, Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix'e devam edin.. |
|
![]() |
|
Salamar22 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Salamar22
Hocam kizimin solunumu normale dondu ama bir kac kez hizli soluma olabiliyo ama azalti iyice..
15 gun once wbc si 12 cikmisti.. Hocam disleri cok ama cok kasiniyo 7.5 aylikken 2 disi cikardi ama 1.5 aydir digerleri cok kotu ediyo bir turlu cikmiyo..Bir ogretmen arkadas 1 ampul d3 icirince cabuk cikiyor dedi ..ama 1 yasina kadar damlayi kullanmamiz gerektigini biliyorum Devit3 ampul icirsem 9.5 aylik bebege olurmu... Ve kizim o kadar istahsizki sutunu bike icmiyi bugun gun boyu sadece 150 ml sutle durdu ve uyudu...hicvirsey iciremiyorm yediremiyorm..oturup agliyorm hocam hicbisy yapamiyorm..Nolursunuz bisey soyleyin...9300 du sim 9kg dustu... Ishalinden dolayi biraz seftali veyim dedim bulamadik gece seftalu suyu getrdi esim ve azcik icirdim cocuk sabah tum vucudu kizarik dokulmeye basladi nokta nokta heryeri...o seftali suyu hazir oldugundan olabilir mi?
Düzenleyen Salamar22 - 12 Eyl 2018 Saat 20:29 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
D vitamini icmek ile disler hizli cikmaz, ayrica da, sut disleri cikarken, 20 yas disleri gibi bir SIKINTI YARATMAZ.. Turkiye'de, bazi AVANAKLAR, bebekler sut dislerini cikarirken, sanki 20 yas disleri cikarken olan sikintilar oluyor zannederler.. Bu salaklik dunya da bir tek Turkiye'de vardir.. Siz; D vitaminini gunde 5 damla vermeye devam edin.. HAZIR Seftali suyu NE ALAKA!!! Illaki Seftali vermek isterseniz, Seftali kompostosu alin, sekerini yikayin ve ezerek verin. Tabii ki, o hazir seftali suyu dokuntu yapti.. Devam ediyorsa, gunde 1 defa 1 olcek Zyrtec surup verin. DIKKAT: Ates dusup, dokuntu basladi ise; 6.Hastalik olabilir.. Dokuntuden sonra ne ates, nede Grip arazlari olur.. DIKKAT:Hem basliga: "Hem Bronsit, hem zaturre" yazip, HEM DE: sut ve D vitamini ile ilgili sual sorarsaniz, tabiiki kimse aradigini bulamaz… Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Eyl 2018 Saat 20:48 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Salamar22
Hocam bu baslikla 2 gun once yazmistim diye yeni konu acmamistim..
6. Hastaliga baktim hocam bilmiyordum ama bizim yasadigimza pek uymuyor ates en fazla 38 38.5 oldu ve kasilma titremeli bir ates degildi... Sipraktin de zyrteks ile ayni demissin evde vardi 1 olcek ondan verdim bende hocam..ama artiyo git gide...
![]() Düzenleyen Salamar22 - 13 Eyl 2018 Saat 02:19 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Salamar22
Hocam konuyu 2 gun once acmistim diye burdan soruma devam ettim...
6. Hastalik dediginze baktim ates 38.5 tu en fazla ve titremeli kasilmalo olmamisti..bu durumda galiba benzemiyor hocam...Seftaliyi normal verdigimde bir kac kez boyle olmamisti .... Resmine gore bisey diyebilir misiniz hocam.. evde sipraktin vardi onu verdim alerjisi icin oda olur demssiniz eski maillerde... Karni hep gurulduyo ve ard arda 3 kez ishali devam etti.. Karni cok agriyodu demek hickira hickira agladi ve dokuntuleri dahada artti...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sipraktin, gunde: 2x1 olcek verin.. Ishal olmasi iyi bir sey.. Allerji yapan gida ne kadar cabuk atilirsa, o kadar cabuk dokuntu kaybolur.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Salamar22
Hocam dusundum aklima denize gitmistik ve gunes kremi biraz surmustum kizima o geldi ..ve baktim gunes kreminin tarihi 2 yil gecms...
Yuzundekilerde gitgide artiyo yayilir sekilde acaba kremmi yapti...kollarina bacaklarinada surmustum ama yuzu gibi degiller nokta nokta ve azar azarlar..sadece yuzde cok yaygin ve kizarik ve artiyo...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|