|
Basit bir grip mi. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ediko ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2018 Saat 09:33 |
Kadir hocam merhaba ; Öncelikle size gözümüzü açtığınız için çook teşekkür ederim. Hocam oğlum 21 aylık dün tatile geldik. Yolda biraz huzursuzluğu vardı. Yutkunduğunda aglıyordu. Burun akıntısıda vardı. O gün demize soktuk gece olunca uyumakta zorluk çekti. Gece ağlarayak ve köpek gibi havlama öksütüüğü olmasa da ona benzer şekilde uyandı. Acile götürdük . Oradaki doktor sadece boğazına bakarak antibiyotik , öksürük iurubu ,peditus, calpol yazdı . Ateşi yoktu. Ben eczaneden sadece cold mix , serum fiz. alıp çıktım. İnanın çok üzgünüm . Vicdanlı doktor kalmamış. Bukadar ilacı neden verdi boğazına bakarak anlamadım. Herhangi bir test yapmadı üstelik. Hocam sormak istediğim . Bu kurup olamaz değilmi . şuan öksürüğü şiddetli ama köpek havlar gibi değil. Basit bir gripmi. Boğazı kötü yutkunurken acıyor aglıyor çünkü. .Bunun için ne yapayım. Denize havuza sokmalımıyım . Genel durumu idare eder. Doktor bana direk krup dedi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119098 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Krup oksurugu gece azar.. VE 3 gece olur.. Sizinkisi, gunduz de devam ettigine gore, siradan bir Grip. Turk doktorlari; her atesli ve oksuruklu hastaya Antibiyotik verirler. ASLA Grip teshis etmezler. Bunu SIZ yapacaksiniz; ATES + Dilin tamamini kaplayan PAS + Pis bir agiz kikusu yoksa, Grip demektir. Bakalim bu konuyu; Turk halki mi daha once ogrenecek, yoksa Turk doktorlarimi??? APTAL, hala ogrenememis… Peditus , ayni Calpol kadar Parasetamol ihtiva eder.. O salagin lafina uyar da, ikisini beraber verirseniz, cocugun Karacigeri zehirlenir.. Bu lafimi; "salak" sozum ile birlikte ona iletin… Ayrica da; gunumuzde, Krup, sadece viral sebeplerle oluyor.. Bakteriel olan ise; ActHiB asisi sayesinde artik hic gorulmuyor..O salagin bunu bildigini hic sanmiyorum.. Verdigi hicbir ilaci kullanmayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Eyl 2018 Saat 17:53 |
|
![]() |
|
Ediko ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam o aptallığı ben yaptım boşuna çocugumu bile bile doktora götürdüm. Belki bir ihtimal vicdan sahibi bir doktora rastlarım diye. Çevremdeki herkese söylüyorum ama malesef doktordan iyimi bilecek oluyorum. Asla hiç bir ilacı vermedim ezcaneden ne olduklarını sordum. Ateşi bile yoktu oğlumun şuan gayet iyi burun akıntısı öksürük onlarda da dediklerinizi yapıyorum .Ayrıca deniz çok iyi geldi burnuna . Sağolun hocam .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|