|
Burun tıkanıklığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Esra003400 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esra003400
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2018 Saat 14:50 |
İyi günler hocam bebeğim 7 buçuk aylık. Hafif burun tıkanıklığı vardı dünden beri arttı çok fazla mukus var serum fizyolojik sıkıp aspiratörle çekiyorum bayağı geliyor ama hırıltı hiç gitmiyor. Uyuyamıyor ve emmiyor . Odada su kaynatıyorum , serum fizyolojiği enjektörle sıkıyorum burnuna . Kıyafetine cold mix damlattım, iliadin kullanıyor 5 gündür. Ama bir türlü burnu tamamen açılmıyor . Başka ne yapmalıyım su bile içmiyor burnu tıkalı olduğu için genzine kaçırıp ağlıyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Burunda tikanikligi yapan; ifrazat degil, burun icindeki dokularin odemidir!! Siz kurcaladikca (aspirator kullandikca) daha fazla tahris ile odemi arttiriyorsunuz.. Sadece Serum fiz(10'ar damla), ColdMix ve benim anlattigim sekilde Iliadin kullanin.. 2- Iliadin en fazla 5 gun kullanilir.. Devamli kullanmayin. 3-Niye ugrasiyorsunuz?? Her Grip de, burun tikanir, hastalik iyilesince duzelir.. Inatlasmanizin bir anlami yok.. Burundan nefes alamazsa, AGIZDAN NEFES ALIR!!! |
|
![]() |
|
Esra003400 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esra003400
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|