|
Sürekli çikolata diye tutturması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2018 Saat 09:23 |
Hocam merhaba,
Size daha önce de soru sorduğum, forumlarda da ilgili cevaplarınızı okuduğum bir konuda soru sormak istiyorum. Zira bu konu gerçekten benim için önemli bir sorun haline gelmeye başladı. Ocak ayında 3 yaşını dolduracak olan oğlumun hiç durmadan sürekli olarak çikolata yemek istemesi. 1 yıldan fazla bir süredir, maalesef özellikle biz işteyken ona bakan ebeveynlerimizin kıyamamaları sonucu vermeye başladıkları çikolatalar, artık alışkanlık olmaya başladı. Oğlum sürekli ama sürekli buz dolabını açıp abur cubur bişiyler bulmak istiyor. Daha önceki yazılarınızda kinder vs gibi çikolataları tavsiye etmediğinizi okumuştum (yanlış hatırlamıyorsam). Ama maalesef en çok kinder joy, ozmo gibi çikolatalar aldırıyor kendine. Dün akşam ben işten gelirken götürdüm istediğini, bittiği anda henüz eve gelmemiş olan babasından da getirmesini istiyor. Ben de şu an yoğun çalıştığım, onu akşam sadece birkaç saat görebildiğim için herhangi bir konuda onunla inatlaşmak istemiyorum. Hırçınlaşmasın diye.. Bir örnek vermek gerekirse, dün iki tane madlen çikolata, 2 kinder joy, 1 tane de ozmo cornette denen çikolatalardan yemiş. Bu boyutta tüketen bir çocuk bunları tüketmeyenlerden daha sağlıksız olur mu hocam? Çikolata konusuna yaklaşımınızı az çok biliyorum ama özel durumumuzu paylaşmak istedim. Dün akşam bir arkadaşım kızına haftada sadece 1 tane çikolata yeme hakkı verdiklerini söyledi. Onların başarıp da benim başaramadığım şey ne ise, beni fazlasıyla üzdü. Umarım sizden bir yanıt alabilirim hocam. Saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118994 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gormezse, aklina gelmez.. Devamli baska seylerle mesgul edin. Isin kolayina kacmak icin, cukulata verirlerse, boyle olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|