|
İdrar ve kırmızılık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zencefil09 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağu 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zencefil09
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2018 Saat 21:08 |
Kadir bey merhaba. Kızım 16 aylık. Bir süredir çiş bölgesi hep kıpkırmızı sanki yanmış gibi. Pişik gibi değil çünkü popoda kırmızılık yok. Sadece çişin değdiği yerler üst ve yan kısımlar kıpkırmızı. Sudokrem sürüyorum ama geçmiyor. Çiş yaparken de titriyor kızım. Yani bi silkeleniyor. Şimdi doktora götürsem idrar yolları enfeksiyonu diyecek antibiyotik vericek. Sizin fikrinizi almadan götürmek istemedim. Sizce ne olabilir ? Çiş neden yakar öyle cildi tahriş eder ? Herhangi bir hastalık göstergesi midir ? Tahlil isterlerse yaptırmalı mıyız ? Fikrinizi almak istedik. Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117936 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Cocugun bir sikayeti varmi??? Cis bolgesi zaten et gibi kirmizi renktedir. Sikayeti yoksa, bir problem yoktur. 2- Idrar yaparken titremesi (urpermesi) bu yaslarda normaldir. Bilhassa sabahlari uykulu iken, daha sik yaparlar.. |
|
![]() |
|
Zencefil09 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağu 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zencefil09
Kadir bey çiş bölgesi derken aslında iç kısmı değil dış üst kısımları ve bacakla arada kalan kısmı kastetmiştim. Yani normalde kırmızı olmaması gereken yerleri. şuan oralar pişik gibi görünüyor. Kırmızı ve kabarmış durumda. Çişin değdiği yerler yani. Normal kakadan dolayı olan pişikten farklı olduğunu anlatmak amacıyla çiş bölgesi demiştim aslında . çünkü popoda bi sorun yok. Yani bu pişiği yapan çiş. Sanki asit gibi değdiği yeri yakmış.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117936 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Desitin, Popolin, Nivea gibi pisik kremlerini kullanin… Hametan veya Bepanthene pisik kremleri degillerdir. Ilaveten, kizariklik gecene kadar, gunde:2x1 Hipokort krem surun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|