Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bacak Uyuşma - Kaygı Bozukluğu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bacak Uyuşma - Kaygı Bozukluğu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Chanson Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 311
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Chanson Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bacak Uyuşma - Kaygı Bozukluğu
    Gönderim Zamanı: 17 Eki 2018 Saat 14:42
Kadir Hocammmm,
Yokluğunuz çok zormuş hocam. İnanın aileden biri bir yere gitmiş kadar oldum. Eminim tüm arkadaşlarım öyle hissetmiştir.
Hocam size daha önce sağ bacağımdaki uyuşukluktan bahsetmiştim. Nörolog randevumu aldım ancak bilirsiniz günler sonrasına...Maalesef devlet hastanelerinde inanılmaz geç tarihlere veriyorlar. Özelde bir MR çekmemiz lazım deseler, fahiş rakamlar ortaya çıkıyor.
Bu bekleme süresi beni o kadar kaygılandırıyor ki artık uyuşma bacağımın dışında yüzüme vuruyor gibi. Sürekli bu konuyu araştırmak kaygı bozukluğuna yol açtı belki de.
Hocam en büyük kaygım MS gibi bir hastalığın karşıma çıkması. Çünkü izlediğim videolarda da doktorların çoğu bacaklardaki uyuşmanın MS'in işareti olduğunu söylüyorlar.
Gözlerimde bulanıklık yok(gözüm bozuk lens kullanıyorum yıllardır ama bulanıklık çift görme yok), yorgunluğum yok, sadece özellikle sağ bacağımı vuran bir uyuşukluk sevimsiz bir duygu var. Adet dönemi öncesi ve sırasında o uyuşukluk yürüme güçlüğüne döndü ama geçti yürüme zorluğu.
Normal yaşantımda sabahtan akşama kadar oturup bilgisayar başında çalışıyorum. Oğlum 3 yaşına yakın, yıllardır kucağımda taşıdım sıklıkla. Genelde sağ memede emzirdiğim için sağ bacağımın üstünde çok uyuyakaldı. Bir de çalıştığım yerde cam sağ tarafımda olduğu için açtığımda hep sağ tarafıma geliyor. Bu bilgilerle bel vs olabilir mi diye sormak istedim. Bekledikçe strese giriyorum.

Hocam bu belirtilerle MS'le de karşılaşma ihtimali varsa hazırlıklı gidiyim. Bunun için size danışmak istedim.
İyi ki döndünüz. İyi ki varsınız.

Saygılar

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119075
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eki 2018 Saat 18:54
Norolog muayenesi sart.. Sadece bacaktaki uyusma ile MS teshisi biraz zor ama, sizin farketmediginiz baska
 bulgulari Norolog bulabilir.
O yuzden kesin bir sey soylemem cok zor. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.