|
Kırmızı kabarcıklar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bilfatmam ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bilfatmam
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eki 2018 Saat 14:32 |
Hocam merhaba. 10 gün kadar önce kızım kızamıkçık aşısı oldu. Hemşire "1 hafta sonra döküntüler olabilir" dedi. Şimdi kızımda aşağıdaki resimlerdeki gibi kabarcıklar var ama ama doktoruna sordum alerjiye benziyor dedi. 3 aylıkken kakası çok sulu diye yaptırdığım testte yumurta beyazına alerjisi olduğu çıkmıştı, ben 7 aylıktan sonra verdim yumurta ve böyle birşey olmamıştı. Gerçi doktoru sürekli pişik olmasını buna bağlamıştı ama ben yine de yumurta yedirmiştim. Bir de bugünlerde organik bir markanın arı sütünü veriyorum, içinde az miktar bal da var. Sizce bu alerji mi yoksa aşının etkisi mi?
Resimler: http://i.hizliresim.com/PDXj3N.jpg http://i.hizliresim.com/g6mQlR.jpg
Düzenleyen bilfatmam - 20 Eki 2018 Saat 18:56 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118053 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Simdiye kadar yemis oldugunuz kaziklarin cap ve uzunluguna bakarsak, YENI bir uyeziniz.. 3 aylik iken, ishal diye "allerji testleri" yaptiracak kadar gozu donmus doktorlariniz olduguna gore, hic yazilarimi okumamissiniz. Ilk firsatta; o "ari sutu" sacmaligindan vazgecin!! Aylardir yazip, anlatiyorum…. Bu siteden gonderilen resimler ACILMIYOR!!!!!! www.yollayap.com sitesinden gonderin. |
|
![]() |
|
bilfatmam ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bilfatmam
Hocam resmi yükledim. Bir bakın lütfen: 4GP.ME/bbtc/1540053533106.jpg 4GP.ME/bbtc/1540053821657.jpg |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118053 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sinek isiriklari.. Izleri 2-3 hafta kalir. Kasinti olursa; fenistil jel, gunde:2x1 surun.. SAKIN; allerji testlerine inanmayin, herhangi bir sey de yapmayin. Hepsi sacmaliktir. Sadece para tuzaklaridir. Cok okumaniz ve ogrenmeniz gereken konular var.. 1- Forumdaki soru-cevaplari, bugunden basliyarak geriye gidin ve her gunde, yeni sorulari takip edin. 2- Birde; ilk sayfadaki yazarlar bolumunden, makalelere bir goz atin.. 3- En onemlisi, Forumdaki ilk 2 sayfadaki sabit Forum yazilarini mutlaka okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|