|
Kızım için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
umay ana ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Eki 2018 Saat 02:27 |
Merhaba Doktor bey, 5 yaşında (51 ay) ki kızım 20 aylıktan beri yaşadığı solunum sıkıntısı nedeniyle montelukast kullanıyoruz geçen yıl ocak ayında siz kesin deyince bıraktık Mart ayında tekrardan sıkıntısı olunca bir daha ilaca basladik ve bu arada dogaya cikinca böyle olduğunu farkettim ve bu ilk bahar hiç dogaya goturmedim ve sorun yaşamadık bu ilaci tekrar bırakalim mi yoksa bu yaş bitene kadar devam edecek mi? Bir de biliyorum cise ve kakaya 5 yaş bitene kadar karismayin diyorsunuz ama kizim bu kaka işini halledemedi henüz kaka için bez bağlıyorum 115 cm ve 24 kilo olunca ve 1 den 100 e kadar sayip da kaka için bez bağlamak tuhaf geliyor bilemedim hocam ne dersiniz:)
|
|
Krizalit kristalin...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118006 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazi cocuklar, cis ve kakayi gec soylerler.. Gece isemeleri oluyorsa, artik: Minirin sprey kullanabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
umay ana ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gece işemeleri arada oluyor hocam, cevabınız için cok teşekkür ederim, bir de hocam tekrar olacak ama onceair i bırakalım mı yukarıda anlatmıştım☺️
|
|
Krizalit kristalin...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118006 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle birakin.. Tipik Turk doktor sahtekarligi!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|