|
bir kaç sorun |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kas 2018 Saat 14:54 |
kadir hocam hayırlı günler ailem ve kendi sorunlarım için size danışmak istiyorum şimdiden teşekkür ederim
1-eşim bay 48 yaşında sürekli uykusu geliyor ,halsiz ve morali bozuk bazen de mide bulantıları yaşıyor ne yapmalıyz 2-1 yıl önce kirpik diplerimde çapak oluştu doktor damla ve göz şampuanı verdi ama ne yapsam geçmedi gözlerimde kaşıntı oluyor ve kirpiklerim dökülüyor geçmiyor 3-kızım 2013 ekim doğumlu 8 ay önce 2 tane süt dişi döküldü ve 3. yolda çok erken diyorlar birde dişlerinde lekeler var çürük gibi duruyor ama değil size bu konuyla alakalı yazdığımda bana tükürüğüyle alakalı demiştiniz ama bu beni üzüyor her gören ay dişleri çürümüş diyor bununla ilgili yapabileceğimiz bir şey yok mu Düzenleyen zulluuuuuuuuu - 02 Kas 2018 Saat 14:54 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120933 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Moralinin duzelmesi lazim……. Arkadan, Gastrit sikayetleri gelecek(midede eksime, yanma, ve Karin agrilari) Bazi konulari kafasina takmasin.. 2- Goz doktorunun gormesi sart.. 3- Sut dislerinin; cikmasinda ve dokulmesinde; "erken" diye bir sey yoktur… Turk doktorlari sirf kendilerine is cikarabilmek icin uydurmuslardir. O lekeler icin, fazla bir sey yapamazsiniz. Muntazam dislerini fircalatin, arada bir de sakiz (jiklet degil) cignetin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|