Kızımda son 3 gündür (bir günde 2 yada 3 defa) bir titreme oluyor (başını sağa sola sallayarak omuzları filan titretiyor)anlık oluyor uzun sürmüyor doktorumuza telefon acıp soyledım hemen gelişim nerolojisine göstermemizi söyledi beni korkuttu acıkcası bu kadar cabuk karar vermesı yanlış degılmı en azından ılk basta kendısının muayene etmesı gerekmezmıydı..arkadaslarım bazen karma asıların yan etkısı oldugunu soyleyenler oldu kımıde cısını yaparken bazen oyle tıtredıklerını soyluyorlar sızce hemen gıtmelımıyım benal hanımmmm bu arada kızım 5.5 aylıkk..

[/QUOTE]
-------
MERHABA BENAL HANIM,
USTTE ALINTI YAPTIM, DAHA FAZLA UZUN YAZMAMAK ICIN. BEBEGIMDE DE AYNI DURUM VAR. SIZE YENIDEN SORMADAN BURADA -INGILTERE'DE- ONCE MAHALLE DOKTORUNA GOTURDUK. DR HER SEY NORMAL DEDI AMA KAYGILI OLDUGUMUZ ICIN 27 MART TARIHINE SEVK ALDIK, COCUK UZMANLARINA GOSTERMEK ICIN.
BU ARADA BEN YENI BIR SEY FARK ETTIM, BU TITREME DAHA COK OGLUM KAKASINI YAPARKEN OLUYOR. YANI ARALIKLARLA, GUNDE 5-6 KEZ YAPARKEN, SADECE KAKA YAPARKEN ARKA ARKAYA 5-6 KEZ YAPIYOR. SIZCE BUNUN NEDENI NE OLABILIR? COK KAYGILIYIM AMA BEKLEMEKTEN BASKA YAPABILECEGIMIZ BIR SEY YOK BU ULKEDE.
UZUN YAZDIGIM ICIN COK OZUR DILIYORUM, TESEKKUR EDERIM VAKTINIZI AYIRDIGINIZ ICIN...