|
Bacak eğriliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kas 2018 Saat 11:42 |
İyi günler hocam,
27 eylül 2015 doğumlu erkek yeğenim (14,2 kg 98 cm) için sizin kontrolünüzde x bacak takibi yapıyoruz, her sene 1 ampül d vite döndük en son. Son ampülü 22 eylül 2018de içti. Annesinin babasının bu aralar sol bacakta eğrilik olduğu dikkatlerini çekmiş, size danışmak istedik, değerlendirebilir misiniz? Şu anki fotoğrafları : ![]() ![]() Eski fotoğrafları : ![]() ![]() Düzenleyen antipc - 04 Kas 2018 Saat 11:46 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Diz ile Ayak bilegi arasindaki egrilikler, her bebekte az veya cok vardir..Bu egrilik, bebegin anne karnindaki OTURUS sekline bagli olarak gelisir. Bunun icin herhangi bir tedavi gerekmez.. Muhim olan: dizler degdiginde, ayak bilekleri de degecek!! Sokakta yururken, onunuzde gidenlere bakin, nufusun %80'inde bacaklar sizin cocugun "Temmuz 2017" deki hali gibidir. |
|
![]() |
|
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen hocam bu x bacak, o bacak durumunu öğrendiğimden beri karşımdan gelene normal bakamaz oldum, hemen hemen herkes x bacak ya da o bacak ben de dahil. Hatta çocuklarda görüyorum üzülüyorum. Eğrilik ve o bacak durumunu nasıl ayırt edelim hocam? Kızkardeşim fotoğraf çekmeye çalışmış ama yeğenimin yaşı küçük aolunca anlatmak biraz zor olabiliyor. Bir fotoğraf gönderiyorum ama dizler içe içe geçmiş diyebilirsiniz.
Teşekkür ederim. ![]() Düzenleyen antipc - 04 Kas 2018 Saat 20:08 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Normal, ilave bir sey gerekmez, Sadece; her sene 1 defa, 1 ampul Dvit3 icirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|