Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Parasetsmol dozu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Parasetsmol dozu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Yasminal Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 296
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yasminal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Parasetsmol dozu
    Gönderim Zamanı: 19 Kas 2018 Saat 14:28
Kadir hocam iyi günler dilerim
Kızım 6.5 yaşında ve 20 kilo 3 kere ateşli havale geçmişi var . 1 yaşından beri Sizin tavsiyelerinizle büyüttüm . Hocam ben paranox fitil kullanmaya devam etmek istiyorum ( içinde havale önleyici madde olan paranox ) ama artık kilosuna göre paresetomol dozu az geliyor ( 120 mg bir fitilde ) nasıl yapabilirim fitil artı şurup olarak verebilir miyim ? Fitil kullanınca psikolojik olarak daha az endişeli oluyorum .teşekkürler .
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119775
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2018 Saat 19:46
4 yasindan sonra Atesli havaleler son derecede az gorulur.. Ilk 4 sene icinde, Havale gecirenlerde, 6 yasina kadar nadir de olsa olabilir..
sizin kiziniz; 6,5 yasinda olduguna gore ilac almasi gerekmez.. 
Ayrica da, "Ates ve Havale" ile ilgili yazilarimi okudu iseniz, bilmeniz gerekir: Havalelerin hicbir zarari YOKTUR..
Sakin Turk doktorlarinin palavralarina inanmayin.. 
ParaNox120 veya  ParaNox 240 ilaclarinin her ikisinde de ayni miktarda; 15mg Luminal(Phenobarbital)
 vardir.. Havaleyi onleyen, bu ilacdir..  Parasetamol DEGIL!!! 
Bu yastan sonra sizin kullanmaniza gerek yok.. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Kas 2018 Saat 19:47
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.