|
Nazal Temizleyiciler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
FiratB ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eki 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kas 2018 Saat 15:49 |
Merhaba Kadir bey,
Yıllardır sizi takip ediyorum, gerçekten vermiş olduğunuz bilgiler sayesinde, çocukları en son hangi dr götürdüğümü hatırlamıyorum. Son zamanlarda Nazal temizleyiciler çıkmaya başladı ve pediatric olanlarıda var. Bu konu ile ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum. Çocuklarda Kullanmamızda bir sakınca görüyor musunuz? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118921 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kullanmayin… Bunlarin yaptigi uyari ile daha fazla ifrazat olusuyor.. Griplerde; Burun tikanikligini yapan, ifrazat degil, burun icindeki ODEM dir.. Bu cihazlar ile burun icine asiri uyari verildikce, odem gectikten sonra bile ifrazat artarak devam ediyor.. Ailelerde faydali bir is yaptiklarini saniyorlar.. Tam bir "mumbo-jumbo" goz boyama aleti!!! |
|
![]() |
|
FiratB ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eki 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilgilendirme için çok tşkler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|