|
Minirin sprey |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Kas 2018 Saat 10:46 |
Hocam 10 yasindaya kızım geceleri alt ıslatıyordu dün minirin sprey aldım akşam sıktım sabah kuru kalktı nekadar kullanmalıyız ilacı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 gunde etki etse bile, kutuyu bitirin.. Lutfen soru sormadan once konuyu arastirin..
|
|
![]() |
|
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Hocam maalesef ilaç bitti altına kaçırma tekrar başladı aslında gece birkez kaldırıp tuvalete götürürsem sabah kuru kalkıyor alarm kurup gece kaldırsammi ilaca devam mı etsek bilemedim hangisi çözüm olucak hocam bize
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tekrar kutu bitene kadar kullanin.. Tekrar baslarsa ilaca tekrar baslayin, hicbir zarari yok.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Kısırlık yaptigina dair bazı şeyler duydum ama inanmadım da sonuçta ilaç ya pekte için rahat değil ama 10 yaşında şuan nereye kadar ilaç kullanıcaz bı ara her gece kaldırdım ama dediğim gibi kaldıramazsam her yer çiş oluyor buarada pahalida bir ilaç 50 TL aldık icindede çok az var yaklaşık 15 gün bile kullanmadı rapor çıkartmak lazım falan dedi eczacı urolojiden ozaman ucuza alabilirsiniz sanirim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kimmis onu diyen SALAK!!! Oyle bir sey olsa, "Nufus kontrolu" icin kullanilirdi.. Goruyorsunuz bizim milletin ne kadar SALAK oldugunu!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|