|
Kekemelik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Kas 2018 Saat 18:39 |
Hocam merhaba,
Size çok sık soru soruyorum ama bu konu gerçekten kafama inanılmaz takılıyor. Ben eşimin kekelemeye başladığını fark ettim. Kendisi 35 yaşında. Özellikle telefonla konuşurken neredeyse her cümlesinde kelimeleri kekeleyerek söylüyor. Daha önce böyle bir sorunu olmadığına eminim. Sonradan olduysa, sebebi ne olabilir ki hocam? Kendisine söylesem kafaya takar diye söylemiyorum ama ciddi ciddi konuşurken kekeliyor. Genellikle işle ilgili gelen uzun telefon konuşmalarında fark ediyordum. Daha az evvel benle telefonda konuşurken de kelimelere takıldığını fark ettim. Psikolojik olabilir mi? İş güç vs konularına çok fazla kafa yoruyor. Kekemelik sonradan da olabilir mi? Teşekkürler şimdiden hocam |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olabilir, stress ile alakalidir.
|
|
![]() |
|
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağolun hocam.
Peki psikolojisi normale döndüğünde düzelir mi yoksa yerleşir mi hocam kekemelik? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|