Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Vajinal Akıntı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Vajinal Akıntı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nalanalan2 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 71
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nalanalan2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Vajinal Akıntı
    Gönderim Zamanı: 03 Ara 2018 Saat 17:09
Hocam merhaba,
Kızım 3 yaş 8 aylık. Bu yıl kreşe başladı. 1,5 ay önce grip geçirdi. Hiçbir ilaç kullanmadık. Sizin tavsiyelerinizle iyileştirdik. Aynı dönem kokusuz vajinal akıntısı başladı. Yine forumu okuyarak sabunlu ılık suyla temizliğini yaptım ve sabunlu sıcak suya oturtturdum. Bir kaç gün kadar Nibulen krem kullandım.
Çocuk doktoruna götürdüm idrar tahlili ve kültürü temiz çıktı. Servikovaginal Kültür alındı nadir lökosit,1-2 epitel görüldü. ve cilt flora bakterileri üredi yazıyor.
Hocam, kakasını kreşte yapmıyor evde yapıyor ve mutlaka yıkayarak temizliyoruz. Yalnız küçük tuvaletini kreşte yapıyor. Bazen karnının ağrıdığını söylüyor.
Akıntıdan önce popoda ve vajinada kaşıntı vardı. Popo çok kaşınıyor diyordu. Özellikle bakmamıza rağmen kakada kıl kurdu göremedik yinede tedbir olsun diye yine sizin yazdıklarınızdan okuyarak andozol şurup içirdik. Şimdi kaşıntı bitti.
Hocam akıntı için ne yapabiliriz. Erken ergenlik yada başka bir sorun olabilir mi. Erken ergenlik için kıllanma gibi başka bir belirti yok.
Çok çok teşekkür ederiz. Yazdıklarınızın çok faydasını görüyoruz.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119567
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2018 Saat 19:42
    "....Servikovaginal Kültür alındı…"
Bunu hangi SALAK yapti???  Cocukta ne uremesini bekliyordu??  Frengi veya Belsoguklugumu??? 
4 yasinda cocuk, CINSEL temasta mi bulunacakti??? 
Yoksa kizlarin evlenme yasini  4 yasina mi indirdiler??? 

SAKIN bir daha benim anlattiklarimin disinda bir islem yapmayin.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.