|
Vajinal Akıntı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
nalanalan2
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nalanalan2
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Vajinal AkıntıGönderim Zamanı: 03 Ara 2018 Saat 17:09 |
|
Hocam merhaba,
Kızım 3 yaş 8 aylık. Bu yıl kreşe başladı. 1,5 ay önce grip geçirdi. Hiçbir ilaç kullanmadık. Sizin tavsiyelerinizle iyileştirdik. Aynı dönem kokusuz vajinal akıntısı başladı. Yine forumu okuyarak sabunlu ılık suyla temizliğini yaptım ve sabunlu sıcak suya oturtturdum. Bir kaç gün kadar Nibulen krem kullandım. Çocuk doktoruna götürdüm idrar tahlili ve kültürü temiz çıktı. Servikovaginal Kültür alındı nadir lökosit,1-2 epitel görüldü. ve cilt flora bakterileri üredi yazıyor. Hocam, kakasını kreşte yapmıyor evde yapıyor ve mutlaka yıkayarak temizliyoruz. Yalnız küçük tuvaletini kreşte yapıyor. Bazen karnının ağrıdığını söylüyor. Akıntıdan önce popoda ve vajinada kaşıntı vardı. Popo çok kaşınıyor diyordu. Özellikle bakmamıza rağmen kakada kıl kurdu göremedik yinede tedbir olsun diye yine sizin yazdıklarınızdan okuyarak andozol şurup içirdik. Şimdi kaşıntı bitti. Hocam akıntı için ne yapabiliriz. Erken ergenlik yada başka bir sorun olabilir mi. Erken ergenlik için kıllanma gibi başka bir belirti yok. Çok çok teşekkür ederiz. Yazdıklarınızın çok faydasını görüyoruz. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Ara 2018 Saat 19:42 |
|
"....Servikovaginal Kültür alındı…" Bunu hangi SALAK yapti??? Cocukta ne uremesini bekliyordu?? Frengi veya Belsoguklugumu??? 4 yasinda cocuk, CINSEL temasta mi bulunacakti??? Yoksa kizlarin evlenme yasini 4 yasina mi indirdiler??? SAKIN bir daha benim anlattiklarimin disinda bir islem yapmayin..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|