|
Tahlil sonucu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
durutrl ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ara 2018 Saat 20:05 |
Hocam oğlum 27 aylık 12.5 kilo.Geçmeyen burun akıntısı vardı ve tıkanıklık vardı.Doktor kanda alerjiye bakmak için kan aldı o arada hemogramına da bakılsın istedim.Doktor perşembe görecek ama hemogram çıkmış hocam değerlendirebilir misiniz hocam?[img=http://m.YollaYap.com/bbtc/1543856498984.jpg"> Bazı değerles yüksek düşük çıkmış,önemli bir durum varmıdır hocam
|
|
![]() |
|
durutrl ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yaşını yanlış yazmışlar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119228 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, tahlilde: 3,5 aylik yaziyor!! Buna gore; asiri yuksek HGB degeri var.. Insallah evvelce Demir ilaci kullanmamislardir!! Goruyorsunuz Cocuk doktorlarinin ne kadar salak oldugunu… Her burnu akanda Allerji dusunurler.. Baska bir HALT bilmezler ki!! Zaten, Turk doktorlarinin Grip teshis ettikleri hic gorulmus bir sey degildir.. Bu doktoralara bu sekilde egitim veren hocalar zaten bas sahtekarlardi!! Ne allerji var.... NE de antibiyotik gereken bir durum var... Sadece, HGB cok yuksek, SAKIN Demir ilaci vermeyin. Bu yuksek deger, zamanla duzelir. EGER, demir ilaci verilmisse, ilacan; markasini, suresini ve dozunu belirtin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Ara 2018 Saat 20:42 |
|
![]() |
|
Hocam demir ilacı kullanmıyoruz.Bu aralar biraz rengi soluk gibi diye keçiboynuzu özü veriyordum 15-20 gündür o kadar hocam.Peki bu yükseklik takip edilsin mi hocam?Önemli bir durum ya da dikkat etmem gereken bir durum var mı hocam?
|
|
![]() |
|
Bu arada sinüzit diye 2 ayda 4 şişe antibiyotik kullandık.Geniz eti de varmış.Doktor deltacotril(4 gün kullandık),infeks,nasofix verdi.Bugün de alerji için kan aldı.Bu ilaçlar etkilemiş olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Bir de gözlerinin altı mor gibi,çukurlaşmış gibi hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119228 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN SAKIN, o ilaclari kullanmayin.. HELE; Deltacortril, agizdan alinabilen KORTIZONDUR.. Hemen kesin. Bunlar artik isleri iyice sapittilar.. Sirf; Ailelerin gozlerini boyamak ugruna, sahte iyilik hali yaratmak icin, yapmayacaklari sahtekarlik yoktur.. Dunya da, bunlar kadar sahtekar doktor bulamazsiniz… Sadece benim; Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Eger bu Deltacortryl isi bir yayginlasirsa, bu kis; pek cok cocugun ve ailenin basi belaya girecek demektir. O assagilik sahtekarin verdigi butun ilaclari HEMEN kesin, 2 ay sonra tekrar bir "Kan Sayimi" yaptirip bana yazin. |
|
![]() |
|
Valla hocam artık şaşırmış durumdayız artık.İçinde çok az kortizon var mutlaka kullanın dedi doktor,kullandık bizde.Çocukta aşırı bir sinir var bu ilaçlara bağladım.Zaten kan bir çıksin daha da gitmem hocam.2 ay sonra yazarım hocam kan sayımı yaptırıp.Allah razı olsun sizden.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|