Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Wbc degeri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Wbc degeri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gmzblt Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 199
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gmzblt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Wbc degeri
    Gönderim Zamanı: 05 Ara 2018 Saat 18:16
Mrb doktor bey.oglumun bugun 9.ay kontrolu vardi saglik ocaginda.kan degerlerine bakildi.10 cikti.kan damlasi kullanmadim zaten.saglik ocagi vegaferon vermisti kabiz yapti cok huysuzlasti huzursuzdu hep bu nedenle kestim.sadece ek gidaya gecince 1 ay ferromixin kullandik.simdi tekrar baslamamiz soylendi.wbc degeri de 16 cikti.oglumun genel durumu iyi.hic bir sikinti yok.sadece arada sirada burnu akiyor.aile hekimi birde srp ye bakalim oda yuksek cikarsa antibiyotige baslariz dedi.2 tup daha kan alcaklardi aldirmadim.idrar yolu enfeksiyonundan da olabilir diye idrarina baktirdik temiz cikti.ne yapmaliyim hocam.test yanlis olabilir mi.kan tahlili yaptirmali miyim.kan damlasi baslamali miyim.cevabinizi sabirsizlikla bekliyorum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.