|
Ayak ağrısı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
orhantugba
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ayak ağrısıGönderim Zamanı: 05 Ara 2018 Saat 19:22 |
|
Hocam 5.5 yaşındaki kızım bu ara sık sık ayak ağrısı yaşıyor her ikisi de aynı anda ağrımıyor bazen birisi bazen birisi... üstünü gösteriyor ayağının hemen bileğe yakın kısmını hatta acıyor diye tabir ediyor akşam üzeri oluyor genelde bu ağrı... Bazen ağlatacak kadar şiddetli oluyor... şefkat gösterince hafifliyor ... ağrı kesici verince de tamamen geçiyor ... ağrıyan yerde kızarıklık şişlik vs yok ... büyüme ağrısı olmadığını biliyorum ki bizim doktorlar isim bulamayınca büyüme ağrısı demişler sanırsam... nedir hocam bu çocuk yoğun gün geçirsin hemen böyle...bu durum ne zaman son bulur....
|
|
![]() |
|
orhantugba
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Ara 2018 Saat 20:52 |
|
Bide hocam her ağrıdığında ağrı kesici vermem lazımmı ağlıyor çoğu zaman ...
|
|
![]() |
|
orhantugba
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Ara 2018 Saat 22:20 |
|
Hocam başlık açamamak için peşpeşe yazıyorum kusura bakmayın birde kızım bu ara her tuvalette kakasinin olduğunu düşünüp ıkınıyor ve azda olsa yapıyor bazen bunun sebebi nedir hocam psikoljik mı bir bağırsak rahatsızlığımı sorduğumda kakam var ondan ıkınıyorum diyor... anaokuluna gideli böyle saçma sapan huylar çıkardı... korkuyorum hocam çok ıkınırsa hemoroid falan oluşur diye ...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Ara 2018 Saat 02:17 |
|
Bazi viruslar hastalik sonrasinda boyle agrilara sebep olabilir... (Bu sene nedense cok sik goruluyor) Agri oldugundan, sicak kompres yapin, agri kesiciden daha etkilidir. Bu sekli kaka yapmasi biraz psikolojik.. Ustune dusmeyin, kendiliginden duzelir. Ikinmak ile Hemoroid OLUSMAZ!!! Bunu da nereden duydunuz??? |
|
![]() |
|
orhantugba
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Ara 2018 Saat 03:52 |
|
Hocam söylemesi ayıp bende var çocukken çok kabız olup ıkınarak yapardım buna bağlıyorum bende doktora da gitmedim yani kendim o şekilde düşündüğüm için... Hocam kızımın 2.5 yaşından beri böyle yoğun bir günün sonunda hep ayakları ağrır şimdi gece uyandı ağlayarak uyuttum önemli bisey değildir dimi hocam altında bisey yatacak değil sonuçta gelip giden ağrılar ... malum akıllı doktorlarımız maddelerini siralamis hepsi çığlık atmalik!
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Ara 2018 Saat 06:27 |
|
Tabii, asiri hareket sonunda da, benzer agrilar olabilir. Sicak kompres bunlar da iyi gelir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|