|
Burun deliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zeynep0646 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ara 2018 Saat 22:07 |
Merhaba hocam beş buçuk yaşında bir kızım var sağ burun deliliğinin tamamen kapalı gibi karanlıkta telefonun flaşı ilede iyice kontrol ettim bir et parçası tamamen kapatmış gibi duruyor nefes alırken zorlanıyor sürekli burnun tıkalı diye şikayet ediyor şimdiye kadar cold Mix fizyolojik serum bal ve limondan başka birşey kullanmadım bu konuda ne yapabiliriz. Uyuduğu İçin foto düzgün çekemedim şu an baya horluyor cold mix damlattım yakasına fizyolojik serum damlattım burnuna ama o kader kapanmış ki hepsi çıkarı aktı
![]() Düzenleyen Zeynep0646 - 13 Ara 2018 Saat 23:45 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119067 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Burun icindeki; "Konkanin" odemi.. Her gripte olur..Normal bir sey, Grip gecinde kendiliginden duzelir.. Sikintisi artarsa; Iliadin DAMLA kullanin.. Bu konuyu IYI OKUYUN...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|