|
Kulakta akıntı ve ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sevday ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eyl 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 180 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ara 2018 Saat 02:08 |
Kadir bey merhaba.
Oğlum 17 aylık 11.8 kilo boyu 85.. 3-5 gündür hapşırık yoğun ve şeffaf burun akıntısı vardı bunlara sizin tedavinizi uyguladım tam geçiyor derken dün gece hiç uyumadı çok huzursuzdu ve yattığında ağlıyordu sabaha kadar böyleydi kucağımda rahattı sadece sonra sabaha karşı ateş de oldu 38 e çıktı. en son bi yeri ağrıyor da uyuyamıyor diye calpol versşm bi sğre aonra uyudu. Sabah da kulağında bi akıntı farkettim koyu kahverengi kurumuş iç kısmıda sümük renginde akıntı var gibi göründü.. Dr a gittik orta kulak iltihabı dedi klasmnt antibiyotik, pedits ve dolven verdi gün boyu huzursuzluğu devaam etti dolven versim sadece diğerlerini almadım zaten.. Eski maillerinizi de okudum ama antibiyotik kullanımı için tam emin olamadım benim sorum şu : Ateş zaman zaman 38 oluyor en fazla arada kendiliğinden düşüyor bactrim antibiyotik kullanmam gerekir mi. Ağzı her seferinde değil ara sıra bi kokı geliyo dünden beri dilinde de iç tarafta ta beyazlık var çpk değil ama.. Tam küf gibi de durmuyor. O yüzden kullanmak gerekir mi bilemedim.. İlladini tarifiniz gibi kullamıcam ![]() |
|
![]() |
|
Sevday ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eyl 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 180 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kusura bakmayın yanlış yazmışım illiadin i tarifiniz gibi kullanıcam.. Hapşırma bitti Burun akıntısı da hala devam ediyor baya koyulaştı rengi bugun..
Bir de kadir bey eğer bactrim kullanmak gerekirse ölçüsü ne olmalı.. Dualarımızdasınız Allah razı olsun.. Düzenleyen Sevday - 15 Ara 2018 Saat 02:13 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gribin sonuna gelmissiniz, ve hem akinti yesile donmus, hem kulaga vurmus. Bu konuyu cok iyi okumaniz SART.. Bu yas icin, Bactrim:2x1 olcek, 1 hafta verin. Iliadin SART.. Sakin baska Antibiyotik kullanmayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Ara 2018 Saat 00:00 |
|
![]() |
|
Tamam kadir bey çok teşekkür ederim. Çok mail var eskide hepsini okuyacağım..,
|
|
![]() |
|
Kadir bey, size yazdıktan sonra hiç ateş olmadı, ağız kokusu da yok sadece dilindeki beyazlık duruyor antibiyotiği alamadıl daha pazartesi ye kaldı. Ateş olmazsa yine de kullanalım mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece Iliadin kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|