Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulakta akıntı ve ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kulakta akıntı ve ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Sevday Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 180
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sevday Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kulakta akıntı ve ateş
    Gönderim Zamanı: 15 Ara 2018 Saat 02:08
Kadir bey merhaba.
Oğlum 17 aylık 11.8 kilo boyu 85..
3-5 gündür hapşırık yoğun ve şeffaf burun akıntısı vardı bunlara sizin tedavinizi uyguladım tam geçiyor derken dün gece hiç uyumadı çok huzursuzdu ve yattığında ağlıyordu sabaha kadar böyleydi kucağımda rahattı sadece sonra sabaha karşı ateş de oldu 38 e çıktı. en son bi yeri ağrıyor da uyuyamıyor diye calpol versşm bi sğre aonra uyudu. Sabah da kulağında bi akıntı farkettim koyu kahverengi kurumuş iç kısmıda sümük renginde akıntı var gibi göründü.. Dr a gittik orta kulak iltihabı dedi klasmnt antibiyotik, pedits ve dolven verdi gün boyu huzursuzluğu devaam etti dolven versim sadece diğerlerini almadım zaten..
Eski maillerinizi de okudum ama antibiyotik kullanımı için tam emin olamadım benim sorum şu :
Ateş zaman zaman 38 oluyor en fazla arada kendiliğinden düşüyor bactrim antibiyotik kullanmam gerekir mi. Ağzı her seferinde değil ara sıra bi kokı geliyo dünden beri dilinde de iç tarafta ta beyazlık var çpk değil ama.. Tam küf gibi de durmuyor. O yüzden kullanmak gerekir mi bilemedim..
İlladini tarifiniz gibi kullamıcam

Yukarı Dön
Sevday Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sevday Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2018 Saat 02:11
Kusura bakmayın yanlış yazmışım illiadin i tarifiniz gibi kullanıcam.. Hapşırma bitti Burun akıntısı da hala devam ediyor baya koyulaştı rengi bugun..
Bir de kadir bey eğer bactrim kullanmak gerekirse ölçüsü ne olmalı..

Dualarımızdasınız Allah razı olsun..

Düzenleyen Sevday - 15 Ara 2018 Saat 02:13
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2018 Saat 02:50
Gribin sonuna gelmissiniz, ve hem akinti yesile donmus, hem kulaga vurmus.
Bu konuyu cok iyi okumaniz SART..
Bu yas icin, Bactrim:2x1 olcek, 1 hafta verin.  Iliadin SART.. 
Sakin baska  Antibiyotik kullanmayin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Ara 2018 Saat 00:00
Yukarı Dön
Sevday Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sevday Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2018 Saat 11:33
Tamam kadir bey çok teşekkür ederim. Çok mail var eskide hepsini okuyacağım..,
Yukarı Dön
Sevday Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sevday Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2018 Saat 23:28
Kadir bey, size yazdıktan sonra hiç ateş olmadı, ağız kokusu da yok sadece dilindeki beyazlık duruyor antibiyotiği alamadıl daha pazartesi ye kaldı. Ateş olmazsa yine de kullanalım mı?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2018 Saat 00:01
Sadece Iliadin kullanin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.